Anca e dependentă de alimentația sănătoasă. Mănâncă bine, crede în schimbările naturale, cu pași mici, și îi ajută și pe cei din jurul ei să-și schimbe viața la rândul lor.

Anca Alungulesei, fondatoarea Raw Coco a fost o alegere firească pentru imaginea campaniei Let’s Go You. Ea nu doar trăiește sănătos, dar îi și ajută pe alții să o facă și, mai mult, îi învață cum. Pe lângă cofetăria cu dulciuri sănătoase, Anca ține și ateliere de gătit pentru angajații din diverse companii sau în școli și are un serial online Mademoiselle Coco. Iar în curând va lansa cartea “Sănătate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale în alimentaţia zilnică”, un volum în care vei descoperi totul despre hrana lichidă și beneficiile acesteia asupra organismului. Tocmai de aceea am vrut să aflăm mai multe de la ea despre cum e să ai un stil de viață sănătos și echilibrat.

Triggerul: A fost unul intern, nicidecum ceva din exterior.

Schimbarea: Mi-am schimbat stilul alimentar într-un mod natural, acum trei ani. Am făcut-o treptat, pentru că nu cred în diete minune și în schimbări bruște. Schimbarea trebuie sa se producă cu pași mici, începând de sus în jos, nu invers. La nivel mental, apoi la nivel fizic.

Beneficiile unei alimentații sănătoase: Dacă te hrănești sănătos și curat, starea generală se îmbunătățește. Toţi ne dorim creşterea nivelului de energie. Cu cât ne simţim mai energici, cu atât putem face mai multe lucruri. Devenim mult mai creativi, suntem mai liniştiţi, dormim mai bine, ne simţim excelent în corpul nostru.

Motivație continuă: Reușesc să rămân motivată prin relaţia de iubire pe care o am cu mine însămi. Inspiraţia mea sunt eu și ceea ce fac eu în fiecare zi. Și tot ce fac eu în acest moment, toate deciziile pe care le iau, sunt cele mai bune decizii pe care le-aş putea lua în acest moment.

Viața de acum versus viața dinainte: Prin RawCoco mi-am găsit rostul pe lume. E minunat. Reușesc să "ating" viețile oamenilor din jurul meu. Îi inspir și le ofer o alternativă sănătoasă.

O zi din viața ta: Plină de nutrimente și de bucurie. Cel mai mare accent pe care-l pun în ceea ce priveşte alimentaţia este pe lichide: sucurile naturale presate la rece și smoothieuri. Crezul meu: cel puțin un suc verde pe zi. 

Ești 100% voință pentru că… mă iubesc.

Realizat de Sorina Fredholm
Fotografii de Alex Gâlmeanu
Makeup: Adina Vlad
Coafură: Alex Șomăndroiu
Styling: Dana Păun