Un make-up artist știe că frumusețea este dată în primul rând de un stil de viață sănătos. Adina a aplicat pe ea această teorie, iar acum îi convinge și pe alții să o facă. Acesta este unul dintre motivele pentru care am ales-o să fie una dintre imaginile campaniei Let’s Go You.

Jobul o face pe Adina, 35 de ani, să fie în permanență pe fugă și mai mereu să stea în picioare. Astfel i-au apărut și durerile puternice de spate – cele care, de fapt, au făcut-o să meargă la sală. De atunci, viața ei s-a schimbat radical. Nu doar că a devenit energică și avea o stare permanentă de bine, dar acum se poate declara dependentă de starea de senzația de euforie de după sală.

Triggerul: În 2006 s-a produs. Mă simțeam prea tânără pentru durerile de spate pe care le aveam și eram adesea înțepenită. Atunci m-am hotărât să fac ceva.

Primele rezultate: Schimbările s-au produs extrem de rapid. După trei luni, eram mai flexibilă, nu mai aveam nicio durere, iar conformația atletică survenită în urma activității era un plus.

Depășirea momentelor dificile: Când am avut nevoie de pauză, am luat-o. De obicei, fac ce-mi dictează instinctul. Dacă mersul la sală ajunge să fie o povară, înseamnă că fac ceva greșit. Când se întâmplă asta, iau o pauză, apoi schimb rutina. Alternez între Pilates, yoga, înot și dans.

Viața de acum versus viața dinainte: Înainte, viața mea era anostă și rutinată, iar eu mă simțeam anchilozată. Acum, însă, e plină de bucurii. Zilnic mă bucur de câte ceva.

O zi din viața ta: Dacă am joburi este o zi haotică, pentru că alerg între joburi și locații și mănânc în mașină fructe ori semințe ori beau un chefir. Daca nu am job – ceea ce se mai întâmplă și mă simt super privilegiată – este o zi cu înot sau Pilates și pampering; poate un serial și cu siguranță pe seară o cină gătită de mine.

Motivație continuă Mereu m-a motivat starea pe care o am după fiecare antrenament. E o doză de fericire pură.

Ești 100% voință pentru că… face parte din mine.

Realizat de Sorina Fredholm
Fotografii de Alex Gâlmeanu
Makeup: Adina Vlad
Coafură: Alex Șomăndroiu
Styling: Dana Păun
Ținutele au fost oferite de H&M și Adidas