Pentru bărbaţii care țin la look-ul lor, timpul este un bun foarte preţios, din care investesc temeinic pentru îngrijirea la domiciliu şi vizite la stilist. Pentru cei care poartă barbă, lucrurile tocmai s-au simplificat cu ajutorul Philips.

beardtrimmer 7000


Apartul de tuns barba seria 7000
are un aspirator cu ajutorul căruia îţi poţi aranja barba, mustaţa şi perciunii cu multă precizie și foarte rapid – aspect foarte important pentru nivelul tău de stres din fiecare dimineaţă. În plus, odată ce ai terminat, nu-ţi ia decât câteva secunde să laşi aparatul curat, pregătit pentru un nou tuns: lamele şi pieptenele se clătesc pur şi simplu sub robinet, compartimentul pentru păr se golește ușor, iar firele rămase pot fi îndepărtate imediat cu ajutorul periei de curățare inclusă.

 

Un tuns mai ordonat cu aspiratorul integrat

Inovaţia pe care utilizatorii o remarcă din start la aparatul de tuns barba seria 7000, cu aspirator integrat este aspiratorul integrat, un sistem care prinde părul pe măsură ce-l tunzi. Testele făcute pe covoare din păr, în medii de laborator, au demonstrat că acest sistem captează până la 90% din părul tuns, o proporție incredibilă în ecuația dezordinii care apare, de obicei, în cursul unei sesiuni de nivelat barba. Astfel, ia sfârşit epoca firelor de păr împrăştiate pe chiuvetă şi a stresului aferent strângerii lor.

Lame cu ascuțire dublă pentru un aspect nebărbierit uniform

Aparatul de tuns barba seria 7000, cu aspirator integrat se remarcă şi în cazul tunsului efectiv, datorită sistemului inovator de ridicare şi retezare a fiecărui fir de păr de către lamele din oţel inoxidabil cu ascuţire dublă. O să te bucuri în final de un aspect nebărbierit, dar uniform, doar dintr-o singură mişcare.

Şi nu-ţi face griji pentru durata de viaţă a lamelor aparatului: acestea sunt fabricate pentru a rezista vreme foarte îndelungată şi chiar pentru a tăia şi firele groase de păr. În plus, lamele se ascund singure, în timpul tunsului, prin atingere ușoară una de cealaltă.

Setări de lungime pentru toate tipurile de bărbi

Precizia aparatului de tuns barba seria 7000, cu aspirator integrat este susținută și de cele 20 de trepte pentru lungime, între 0,5 mm și 10 mm, setate din jumătate în jumătate de milimetru; fiecare dintre aceste niveluri poate fi blocat pentru un tuns perfect uniform prin rotirea roții de reglare de pe mânerul aparatului, până când se afișează lungimea pe care o doreşti.

Mai mult, îţi poţi finisa lookul cu ajutorul a două accesorii: dispozitivul de tuns cu precizie, care ajută la definire şi nivelarea marginilor sau a mustăţii, precum şi pieptănul pentru aranjarea zonelor greu accesibile.

Compatibilitate cu orice priză din lume

Un mare avantaj al aparatului de tuns barba seria 7000, cu aspirator integrat este durata îndelungată de utilizare – 75 de minute – după o încărcare de numai o oră. Dispozitivul poate fi folosit şi conectat la priză, un lucru absolut minunat şi incredibil de practic fiind compatibilitatea cu toate tensiunile internaţionale. Oricum, indicatorul de baterie îţi va arăta în orice moment starea bateriei, ca să ştii dacă e cazul să pui apatul la încărcat sau să-l bagi în priză în timpul tunsului.

Toate aceste caracteristici inovatoare şi foarte utile vin la pachet cu o garanţie de 2 ani, iar bonus, dacă eşti membru World Class, beneficiezi de 40% discount la produsele Philips selecţionate din campanie – adică şi pentru super performantul aparat de tuns barba seria 7000.

Poți obține discountul prin intermediul codului de voucher pe care îl poți accesa din contul tău de membru World Class.