Primăvara îți aduce vibe-uri de petrecere. Pe 18 martie, la Romexpo, vino să experimentezi cele mai cool beat-uri electronice și să trăiești o experiență vibrantă, marca The Mission. 

Organizatorii au pregătit un line-up complex și apreciat de orice iubitor al muzicii electronice, alături de care vom întâmpina primăvara pe ritmuri tech-house și electro. Vino să-i vezi și să-i asculți pe cei mai cunoscuți DJ ai momentului: Sven Väth, Miss Kittin și Andrea Oliva și lasă cele mai în vogă sound-uri să te ademenească pe ringul de dans.   

Sven Väth, eminența cenușie din spatele label-ului Cocoon și omul fără de care nu s-ar fi scris istoria muzicii electronice, supranumit și ”Papa Sven” de către fanii săi, vine în martie la The Mission pentru a ne colora primăvara în tonuri techno.

Povestea continuă alături de versatila Caroline Hervé, aka Miss Kittin, care a reușit să devină una dintre cele mai inspirate figuri și voci pe scena muzicii electronice, drept dovadă numeroasele colaborări alături de artiștii precum Martinez Brothers, Felix Da Housecat sau Steve Bug.

Andrea Oliva nu mai are nevoie de cuvinte de introducere. Însă pentru cine nu știe, talentatul DJ a învățat să mixeze la vârsta de 15 ani, apoi a avut o colaborare reușită cu cel care avea să-i devină mentor, Luciano – omul care i-a netezit parcursul în lumea cluburilor din Elveția. Ulterior, Andrea a devenit fondatorul ANTS, rezident în cluburi renumite din toată lumea, în frunte cu Ushuaïa Ibiza. Producțiile sale sunt cap de afiș în mai toate cataloagele labelurilor underground, iar prezența sa pe scena muzicii dance datează de mai bine de 18 ani.

Victor Stancov se va ocupa de warm up-ul petrecerii, cu un trance melodios, orientat spre techno și împletit cu influențe de ritm Chicago house. 

Evenimentul are loc la Romexpo, Pavilion C3, începând cu ora 22:00.   

World Class te trimite la evenimentul The Mission din 18 martie 2017! Concursul se desfăşoară în perioada 10.03-15.03.2017.

Poţi câştiga una dintre cele invitaţii duble la eveniment răspunzând corect, în secțiunea de comentarii de mai jos, la următoarea întrebare:

UNDE ARE LOC EVENIMENTUL THE MISSION DIN 18 MARTIE 2017? 

Regulamentul complet al concursului îl găsești aici.

UPDATE: Câștigătorii au fost extrași:

  • Ana Maria
  • Marcela Farcus
  • Gica Sany
  • Madalina Ioana
  • Maria Luiza Cepes

Câștigătorii au acces în locație, în seara de 18 martie, între orele 22.00 și 01.00, pe la intrarea semnalizată "Guest List/Press", numai cu un act de identitate, care să dovedească faptul că au împlinit vârsta de 18 ani.