Outfitul de sală are nevoie de un refresh. Tocmai de aceea, ți-am făcut o lista cu produsele care ne-au atras atenția.

geanta

1. Geantă de sală

Încăpătoare, practică și cool sunt caracteristici nelipsite pentru o geantă de sală. Cea de la Adidas, 309 lei, din noua colecție Stella McCartney, le are pe toate. Pe noi ne-a cucerit buzunarul creat special pentru salteaua de yoga.

 

 

 

bustiera

2. Bustieră

Știm, nu ai niciodată suficiente bustiere. Tocmai de aceea îți recomandăm una nouă. Aceasta de la H&M, 89,90 lei, a trecut toate testele noastre în materie de rezistență la antrenamente în sală.

 

 

 

 

hanorac

3. Hanorac

Evident, nu este un obiect vestimentar indispensabil la antrenamente, însă în diminețile răcoroase când vei pleca spre sală va fi extrem de util. Mesajul de pe cel de la Oysho, 149, 90 lei, ne-a plăcut atât de mult încât îți recomandăm să îl porți şi în afara sălii.

 

 

 

pantofi

4. Pantofi sport

Chiar şi când vine vorba de echipamentul de sală, aspectul primează, iar noul model de la Air Zoom Pegasus 31, 450 lei, de la Nike, atrage atenția cu ușurință. Pantoful este excelent pentru alergările lungi – datorită noilor tehnologii vei simți mai degrabă că plutești, decât că depui vreun efort considerabil. Evită totuși să îi încalți atunci când plouă.

 

 

manusi

5. Mănuşi pentru alergare

Aceste mănuşi de la H&M, 59,90 lei, au o sumedenie de avantaje: arată foarte cool, protejează mâinile de vânt şi umezeală (materialul se usucă rapid), sunt prevăzute cu un buzunar special pentru chei şi poţi folosi chiar şi smart phone-ul în timp ce le porţi.

 

 

Credit foto: girlsofto.com