Dacă îl vezi în sală, s-ar putea să crezi că e un atlet cu multe medalii la activ. Am vrut să aflăm ce îl ajută pe fostul model internațional, care acum ocupă poziţia de Brand art director Ingrid Vlasov, să se antreneze la un asemenea nivel.

În clasa a șasea Marian Nedelcu s-a apucat de atletism, încurajat de profesoara de sport de la școală. "Și azi este sportul meu preferat", spune el. În liceu a descoperit baschetul, iar în tot acest timp, în fundal a existat mereu înotul – "cred că este definitoriu pentru tonus și o condiție fizică bună". De sală s-a apucat pe la 20 de ani, la sfaturile fratelui mai mare. Și, de atunci, a rămas dependent. Pentru el, sportul este mai mult decât o pasiune, este o atitudine pe care Marian o numește Sport Attitude (SA). "Dacă în mijlocul antrenamentului constați ca mișcarea te face să te simți mai bine și că toate gândurile și problemele par să se fi evaporat, atunci cu siguranță ai SA", explică el.

De-a lungul timpului a încercat mai toate tipurile de antrenament și diferite frecvențe. Acum, combinația optimă pentru el este să lucreze o dată la două zile, în circuit. "Cu alte cuvinte trec prin toate grupele musculare." Dar, indiferent de exercițiile alese, momentul preferat din antrenament este alergarea. "Un fel de cireașa de pe tort pentru mine", spune râzând. Toate astea ni le-a povestit când se pregătea să intre în sală. Așa că l-am rugat să ne arate ce îl ajută să facă performanță:

Tricou A.P.C

1. Tricou A.P.C

Este o alegere perfectă pentru antrenamente, datorită materialului – îmi asigură confortul necesar la sală.

 

 

 

 

 

Pantaloni sport Nike Running

2. Pantaloni sport Nike Running

Cum ziceam, ador să alerg. Așa că rareori acești pantaloni îmi lipsesc din geantă.

 

 

 

 

Pantofi sport Asics Gel Cirrus 33

3. Pantofi sport Asics Gel Cirrus 33

Am încercat multe firme și modele de încălțăminte sport, dar pentru genul meu de antrenament Asics sunt, de departe, pe locul întâi.

 

 

 

 

Bandană în diferite culori

4. Bandană în diferite culori

Indiferent ce gen de sport fac, bandana e un accesoriu care nu îmi lipsește niciodată. Pur și simplu așa m-am obișnuit și îmi dă o stare de bine.

 

 

 

 

iPod mini și căști Philips

5. iPod mini și căști Philips

Muzica ocupă un rol foarte important în programul meu de antrenament, mai ales la partea de cardio (alergare, cycling etc.). Pentru un plus de energie apelez oricând la John Digweed's Transitions sau Dave Seaman's Radio Therapy.

 

 

Parfum Terre D'Hermes și gel de duș Prada Luna Rossa

6. Parfum Terre D'Hermes și gel de duș Prada Luna Rossa

Completează perfect un antrenament intens. Mereu mă revigorează și mai tare, pentru că au arome fresh.

 

 

 

Foto: Ionuţ Staicu