23 de presenteri, 6 țări participante, peste 30 de clase – toate te așteaptă în primul week-end din octombrie, în cadrul celei mai mari convenții internaționale de fitness din această toamnă.

Clase de coregrafie, functional training și mind and body, susținute de unii dintre cei mai renumiți instructori din întreaga lume, lansări de noi programe Les Mills: Body Pump, Body Combat și Grit, muzică bună și un super workshop de dans sunt doar câteva din motivele pentru care merită să ne întâlnim la convenție. În plus, mai sunt doar 50 de bilete disponibile.  

Iar dacă mai ai nevoie de alte motive ca să nu lipsește, iată-le:

Vei dansa cu cei mai talentați profesori de dans din lume

Dacă vrei să cunoști și o altă perspectivă a dansului, acceptă provocarea și înscrie-te la clasele lui Carlos Ramirez, care a fost desemnat „cel mai bun presenter de dans din lume“ sau la clasele lui Alexander Fomin, care este „cel mai talentat presenter de dans din lume“.

Alături de ei vor fi pe scenă și cei mai buni români la acest capitol. Kiki Constantinescu, primul Presenter Internațional de Fitness din România, Cristina Neacșu, fostă dansatoare de performanță, actual instructor de fitness și aerobic, Tunde Kovacs, câștigătoarea concursului New Faces of Fitness România în 2016 și Andrei Rașchitor, un nou talent în fitness-ul românesc.

Vei face antrenamente Les Mills în premieră

Peter Ambjorn, General Group Fitness Manager World Class România și World Class Serbia, alături de echipa lui, vor ține cele mai tari antrenamente și îți vor prezenta în premieră cele mai noi programe de la Les Mills (cel mai mare furnizor de concepte de fitness din lume): Body Pump, Body Combat și Grit. Exerciții cardio, de forță, ritm intens, energie și o super muzică te vor aștepta și te vor ține în priză pe parcursul claselor.

Vei avea clase de "mind and body" ținute de maeștri

Dacă antrenamentele de forță nu sunt genul tău și nici clasele de dans, atunci trebuie să știi că există și super clase de „mind and body“... vei putea practica Yoga sau Pilates. Toate clasele de Hatha Yoga sunt conduse de profesori pregătiți în India, toți certificați de Yoga Alliance USA. Aici îl întâlnești pe Julio D. Papi, directorul Daanasana School of Yoga. Daniela Cîrlig de la Timișoara și Oana Maftei de la Cluj Napoca vor susține și ele o clasă de Hatha Yoga. Amândouă sunt au certificare Yoga Alliance 200 ore Hatha Yoga, obținută în Rishikesh – India.

Partea de Pilates va fi coordonată exclusiv de echipa Move On Pilates Academy. Dacă îți plac clasele de pilates cu siguranță îi cunoști deja pe Anna Glushkova, Sara Bucurescu și Ovidiu Atanasiu.

Vei putea urca pe scenă

Dacă ești instructor de aerobic și îți dorești să fii pe scenă alături de unii dintre cei mai renumiți instructori din întreaga lume, acum este șansa ta. Anastasia Alexandridi, Alexander Fomin, Carlos Ramirez, Kiki Constantinescu, Cristina Neacșu și Isabela Lăcătuș își caută shadow pe scena convenției internaționale Move On Fitness Planet. Detalii despre cum poți intra în concurs găsești aici.

Vei afla cele mai noi trenduri în materie de functional fitness

Fie că mergi la clasa Izabelei Lăcătuș de BOSU X-treme sau la cea de Funtional Games ținută de Julio Papi, Iulian Panait, Andreea Pavel și Raul Toma ori că testezi Fucntional Pump-ul lui Salvatore Nocerino, vei descoperi care sunt cele mai noi antrenamente care îți pun forța, mobilitatea și viteza de reacție la încercare.

Evenimentul este organizat de Școala de Fitness Move On în weekendul 1-2 octombrie 2016 și va avea loc la Hotel Caro din București. Mai multe detalii despre program și prețuri aici: http://bit.ly/29TKvJ0