Creată pentru World Class România, aplicația Let’s Go You îți pune la dispoziție, timp de opt săptămâni, specialiști în sport, în nutriție și cei mai pricepuți chefs.

„This is a rest day. Enjoy your time off. You’ve earned it“. Asta citesc acum pe aplicația Monday* din cadrul programului Let’s Go You. Și, bineînțeles, dacă tot am timp, am zis să-ți povestesc care e experiența folosirii ei. Dacă te înscrii în Let’s Go You, aplicația va deveni un element cheie al programului tău, pe lângă antrenamentele obligatorii, întâlnirile cu antrenorul și nutriția corectă. Toate lucrurile vor fi centralizate acolo, în micul vostru colț digital.

Totul la îndemână, ușor de folosit

Dacă te temi de aplicație pentru că nu ești familiarizat foarte tare cu telefonul inteligent, am descoperit că e destul de simplă pentru a fi folosită de toată lumea. E împărțită în trei: Training, Nutrition și zona de mesagerie. O iau din coadă.
În cadrul aplicației poți vorbi în permanență cu antrenorul tău și/sau cu nutriționistul Cristian Mărgărit. Le povestești ce mănânci, dacă te doare ceva după antrenament și afli ce să adaptezi în caz de situație.
În meniul de Training afli programul de antrenament din ziua următoare, ce te așteaptă și cum trebuie să te încălzești, inclusiv sfaturi de la antrenor (pe care le poți primi prin mesaje). El are propria lui variantă a aplicației și îți încarcă programul pentru următoarele zile.
Însă poate cea mai importantă parte din aplicație e meniul de nutriție, împărțit între cele patru momente esențiale ale zilei: micul dejun, prânzul, cina și gustările intermediare. Fiecare categorie are sugestii de mese și o listă de ingrediente permise – dacă nu vrei să urmezi mesele propuse de nutriționist, îți poți creat tu unele. Mai mult, planul nutrițional e descris în detaliu în cadrul aplicației, pentru a înțelege mai bine cum și ce să mănânci.
Spre deosebire de alte aplicații pe care le-ai mai folosit în trecut, unde îți introduceai datele și mâncărurile, aici planul e făcut chiar de un specialist real, nu de un robot.

Descoperă și tu aplicația Monday din Let’s Go You. Eu am ajuns la masa de seară, „masa de echilibrare“, după cum scrie Cristian Mărgărit. Și pentru că trebuie să mănânc cina cu 1-2 ore înainte de culcare, îmi voi face rapid una dintre rețetele deja incluse în aplicație.

*Aplicația Monday va fi lansată oficial în mai și va include mai multe programe de nutriție și antrenament, pentru ca ție să îți fie tot mai ușor să adopți un stil de viață sănătos.