Știm că ești mereu pe fugă între birou, casă și sală. Tocmai de aceea îți propunem mixul perfect de produse care te vor ajuta să fii gata în timp record.

Revigorează cu apă termală

Păstrează în geanta de zi cu zi, în cea de sală sau pe birou un spray cu apă termală, Vichy, 32 lei, pe care să o pulverizezi pe față atunci când te simți fără vlagă. Mineralele conținute îți vor lăsa pielea catifelată.

Protejează-ți fața și acoperă imperfecțiunile cu un BB Cream

Nu îți recomandăm să folosești multe produse de machiaj (mai ales când te antrenezi), dar poți folosi câteva produse hibrid care au mai multe beneficii pentru piele. BB cream-urile, cele mai lejere variante de acoperire, dar care au și funcție de hidratare a pielii, sunt o alegere excelentă dacă preferi look-urile naturale. Nouă ne place BB Cream Marionnaud, 58 lei.

Hidratează-ți pielea cu ulei

În sezonul rece, pielea este agresată de țesăturile groase și de frig, așa că o simplă loțiune de corp nu face față. Alege produse pe bază de ulei, cu formule mai grase. Ulei de argan pentru corp Moroccan Natural, 122 lei, longeviv.ro.

Alege un parfum potrivit ție

Dacă îl alegi în conformitate cu stilul tău de viață, îți va da o notă unică și îți va menține starea de buna dispoziție – încearcă Blumarine Ninfea, 50 ml, 205 lei, disponibil exclusiv în magazinele Marionnaud. Pentru a-i prelungi efectul, păstrează-ți nivelul optim de hidratare – pielea uscată absoarbe repede parfumul.