Cum ar fi să prepari mâncăruri delicioase cu până la 80% mai puțină grăsime? Philips a găsit soluția: noul Airfryer cu o tehnologie bazată pe aer fierbinte. Iată 3 dintre caracteristicile care pe noi ne-au convins că este un gadget indispensabil în bucătărie.

Are o tehnologie unică de gătit cu aer
Airfryer, modelul inovator de prăjit cu aer propus de Philips, este ceea ce ai nevoie pentru a mânca sănătos și a te bucura de același gust al preparatelor prăjite tradițional. De data aceasta, cu până la 80% mai puțină grăsime. Tehnologia unică Philips Avance XL Airfryer funcționează pe baza unei combinații unice de aer fierbinte care circulă rapid și precis și a unei combinații optime de temperatură care îți permite să prăjești, să rumenești, să coci sau să prepari la grătar o întreagă varietate de mâncăruri delicioase.

Reduce cu până la 80% conținutul de grăsime
Modelul propune un concept revoluționar de gătit prin prăjire – doar cu ajutorul aerului – fiind astfel mult mai sigur, mai sănătos și cu mai puțin miros neplăcut. Aceasta înseamnă că folosești mult mai puțin ulei sau chiar deloc – mai exact, numai jumătate de lingură de ulei – pentru alimente cu un gust grozav, crocante la exterior și fragede în interior și având până la 80% mai puțină grăsime decât în cazul friteuzelor tradiționale.

Este user friendly
Noul Philips Airfryer este prevăzut cu un ecran digital tactil, simplu și ușor de folosit, ideal pentru ajustarea temperaturii și a timpului de preparare, astfel încât mâncarea se gătește uniform și rapid, iar temporizatorul de 90 de minute de coacere te ajută să scapi de grija opririi aparatului. În plus, butonul de presetare – extrem de util pentru a salva setările folosite pentru felul de mâncare preferat – îți va prepara masa la o simplă atingere data viitoare! Uimitor, nu-i așa?

Te ajută să gătești pentru toată familia
Friteuza Philips Avance XL Airfryer poate găti 1,2 kilograme de mâncare, cu o capacitate mai mare de până la 50% față de modelele anterioare, fiind opțiunea ideală pentru gătitul meselor în familie.

BONUS: dacă ești client World Class beneficiezi de un discount de 35% la produsele Philips.