Am ales cele mai hip trei cursuri din București. Alege-l pe cel care ți se potrivește și, în curând, bucătăria nu va mai avea niciun secret pentru tine.

Intră în bucătăria asiatică

Când? 25 ianuarie, ora 14:00
Unde? Societe Gourmet, str. Marcel Iancu, nr.9
Ce? Dacă îți place bucătăria asiatică, acest curs este exact ce cauți. Vei învăța bazele artei lor culinare și câteva dintre felurile tradiționale de mâncare: somon afumat la cald, supă Miso, Dim Sum cu pește, Dashi de morcovi cu ghimbir, curry verde de pește cu legume și lapte de cocos. Vei afuma pe loc cel mai proaspăt pește și vei folosi cele mai bune produse și mirodenii asiatice.
Cât? 295 lei/participant.

Descoperă bucătăria gourmet

Când? O ședință de 4 ore, de 3 ori pe săptămână.
Unde? Kuxa Studio, strada Puțul lui Zamfir, nr. 36
Ce? Cursurile de cooking cu Joseph Hadad, un bucătar cu peste 30 de ani de experiență în gastronomia gourmet, merită încercate măcar o dată. Fiecare întâlnire din cadrul cursului presupune teorie, practică (3 rețete preparate), cină și o discuție cu Chef Hadad.
Cât? 350 de euro/ persoană.

Învață să faci pâine ca un brutar

Când? Cursurile se stabilesc în funcție de numărul persoanelor înscrise.
Unde? Violeta's Vintage Kitchen, str. Batiștei, nr. 23
Ce? Dacă ai mâncat vreodată la Violeta's Bistro, cu siguranță ți-ai dorit să afli rețeta pâinii cu făină integrală de grâu și ierburi provensale sau pe cea de azime din făină de porumb, hrișcă și ovăz. Acum ai ocazia să înveți să le prepari la tine acasă.
Cât? 100 de lei ședința (durează aproximativ 2,5 ore)