Descoperă căștile și ceasul inteligent care te vor ajuta să-ți duci antrenamentele la un alt nivel.

La sfârșitul lunii martie Intel a lansat, alături de retailerul Media Galaxy, căștile inteligente pentru pasionații de sport, SMS Audio BioSport, și a prezentat ceasul inteligent Basis Peak.

World Class Promenada a fost locul unde au avut loc demonstrații live ale utilizării noilor wearables: Sorina Fredholm, redactor-sef W by World Class revistă&blog, a testat căștile SMS Audio BioSport (foto), iar Sorin Albu, antrenor personal World Class a pus la încercare ceasul Basis Peak.

SMS Audio BioSport – Sunet de calitate și funcționalitate sporită

casti biosport

Căștile BioSport sunt create pentru a îmbunătăți experiența în mișcare a sportivilor și nu sacrifică nimic din calitatea audio. Sunt impermeabile, ceea ce înseamnă că vor rezista cu brio în fața picăturilor de transpirație sau a ploii. Au un cordon care nu se încurcă și un microfon pentru conectarea la telefon.

Ca fitness-tracker, căștile sunt dotate cu un senzor care măsoară bătăile inimii. Acesta este activ atât în timpul exercițiilor, cât și în pauze, pentru a oferi o monitorizare continuă, fără nevoia de curele în jurul pieptului sau alte gadgeturi la încheieturi. Senzorul este compatibil cu aplicația RunKeeper unde se centralizează toate informațiile înregistrate în timpul antrenamentului (distanță alergată, calorii arse, ritm cardiac, ritm al alergării etc.).

Căștile SMS Audio BioSport pot fi găsite în rețeaua Media Galaxy, la prețul de 699,90 lei.

Basis Peak – Un "lifestyle coach" deghizat în fitness tracker

basis peak

Ceasul inteligent Basis Peak nu este un simplu wearable pentru monitorizarea parametrilor la care te antrenezi, ci un gadget care își propune să te învețe cum să trăiești mai sănătos.

Cei cinci senzori pe care ți-i pune la dispoziție îți vor monitoriza, printre altele, ritmul cardiac, numărul de pași făcuți într-o zi, caloriile arse și cât de bine dormi noaptea. Tehnologia BodyIQ îi permite ceasului să detecteze ce tip de activitate ai și să înregistreze datele necesare.

Basis Peak transformă stilul de viață sănătos într-o cursă cu tine însuți, cu obiective și sarcini de îndeplinit în fiecare zi. Aplicația de smartphone care însoțește gadgetul îți oferă șansa să își creezi un cont pe www.mybasis.com, unde se vor stoca toate informațiile culese și vei putea să urmărești cât de activ ești în timpul zilei și să compari cu nivelul de activitate la care îți dorești să ajungi. Ceasul este rezistent la apă sau transpirație și poate fi purtat la înot până la 50 de metri.

Basis Peak este disponibil în mai multe variante de culori, prețul începe de la 199 dolari.