Fie că doar te antrenezi la piscină sau te pregătești pentru o vacanță cu multe scufundări, ai nevoie de un accesoriu de nădejde: ceasul perfect!

Am scanat piața și am identificat candidatul ideal, piesa atemporală în care merită cu adevărat să investești: Longines HydroConquest. Brandul elvețian atât de cunoscut pentru piesele sale excepționale care combină performanța cu eleganța, ne-a impresionat de această dată cu linia sa sport, dedicată atât bărbaților, cât și femeilor.

Tehnologie în adâncuri

Colectia HydroConquest a fost special gândită pentru entuziaștii sporturilor nautice. Pasionații trebuie să știe că se pot baza cu încredere pe ceasurile Longines HydroConquest atât la suprafață, cât și în adâncuri! Etanșe până la 300 de metri adâncime, toate modelele sunt prevăzute cu bezel unidirecțional rotativ în nuanțe de roșu, negru sau albastru, arătătoare tratate cu Super-LumiNova®, care permit citirea timpului în orice condiții, brățară din otel, cu sistem dublu de închidere și extensie pentru scufundări, sau curea neagră din cauciuc. Carcasa din oțel este disponibila în două dimensiuni: diametru de 39 sau 41 mm.

Trucuri de bună purtare

Chiar dacă vorbim de un ceas sport, nu trebuie să neglijezi regulile de stil. Ține cont de următoarele sfaturi și nu vei da greș nici dacă vei fi pe marginea piscinei:

- Pentru un bărbat, ceasul trebuie să se potrivească perfect: nici prea larg, nici prea strâmt. Acordă mare  atenţie acestui detaliu! Femeile pot purta o brăţară mai largă la ceas, dar niciodată prea strâmtă;

- Hotărăşte-te asupra mâinii la care vrei să porţi ceasul: important este să nu-ţi stânjenească mişcările fireşti. Din acest motiv, majoritatea preferă mâna care nu e dominantă (de exemplu, un stângaci va prefera dreapta pentru ceas şi invers);

- Caută un model căruia îi poţi schimba cu uşurinţă brăţara. Jonglând cu oţel, piele sau cauciuc, schimbi radical înfăţişarea ceasului tău, deci şi contextul în care poate fi purtat;

- Domnilor, nu purtați un ceas sport la costumul business!

Alege-ți modelul preferat

Eleganța pieselor HydroConquest le face foarte ușor de integrat în orice outfit, aducând un plus de stil ținutei. Am selectat din magazinele Galt orologerie elvețiană modelele din această colecție care ne-au cucerit iremediabil.

HydroConquest
HydroConquest 39mm, automatic, brățară metalică, 4.700 lei

HydroConquest
HydroConquest automatic cronograf, brățară metalică, 8.610 lei

HydroConquest
HydroConquest automatic cronograf, curea din cauciuc, 8.610 lei