Îți place ca barba ta să arate impecabil și te enervează când iei prea mult din ea sau o razi în mod asimetric? Atunci e timpul să încerci cel mai nou și avansat aparat de tuns barba: Philips Beard Trimmer BT9290.

Tehnologia Jedi

Dacă ești fascinat de lasere (recunoaște, ești fanul cavalerilor Jedi din Star Wars încă din copilărie), află că poți încorpora precizia lor în propriul ritual de bărbierit: acționarea unui singur buton al aparatului proiectează pe obrazul tău o lumină roșie, pentru ca tu să vezi exact de unde îndepărtezi părul (pe obraz, pe linia maxilarului sau pe gât). Astfel, metoda este lipsită de riscuri, deoarece permite ca îngrijirea bărbii să poată fi realizată mult mai rapid decât cu alte aparate și în orice condiții (nu ai nevoie decât de o oglindă). Acesta este primul aparat cu ghidare laser din lume și poate fi folosit indiferent dacă este vorba despre o barbă de trei zile sau despre una mai lungă. Dacă vrei să vezi cum acționează în detaliu tehnologia Jedi, urmărește filmulețul de prezentare.

Două capete esențiale

Nu e suficientă precizia luminii, ci și cât de mult sau fin poți tăia. Aparatul de tuns barba Philips BT9290 are două capete de tăiere. Poți folosi capătul de 32 mm, pentru a obține linii perfecte pe față și gât, sau elementul de precizie de 15 mm, pentru a perfecționa detaliile în zonele problematice, precum nasul sau buzele. Ghidarea cu laser a fost optimizată pentru a funcționa pe orice tip de piele și este dovedit că poate acționa pe toate tipurile de păr, indiferent de condițiile de iluminare. Toate astea fac din Philips BT9290 un gadget numai bun de luat la mare, la munte sau în orice călătorie, unde nu știi exact cât de proprii vor fi condițiile pentru un bărbierit.

Mai mult, aparatul are opțiune pentru 17 lungimi, de la 0,4 mm până la 7 mm, este 100% impermeabil, reîncărcabil și are un ecran cu LED care indică lungimea selectată și încărcarea bateriei. Mai multe detalii despre Beard Trimmer 9000 găsești pe siteul Philips. Ce mai aștepți până să îl incluzi în trusa ta de călătorie?

 

În luna iunie Philips ți-a pregătit o surpriză. Dacă ești client World Class Downtown, at The Grand sau Upground, poți beneficia de o reducere la Philips Beard Trimmer BT9290, în magazinele Altex, cu ajutorul unui cod pe care îl găsești în clubul tău.