Descoperă o colecţie care promovează lejeritatea şi simplitatea, dublată de atitudinea nonşalantă şi caracteristică marii metropole americane.

Pornind de la fascinaţia pentru New York, Mădălina Dorobanţu a conceput cea mai recentă colecţie Pas Du Tout. Pe noi ne-a cucerit şi am trecut-o pe lista de must haves a verii.

Numele şi linia colecţiei au fost inspirate din energia, mixul de culturi şi naţionalităţi specifice New York-ului. Dacă eşti adepta combinaţiilor de texturi şi a culorilor simple şi curate, look-urile din această colecţie ţi se vor potrivi de minune: piele dantelată, mătase, in vopsit sau împletit, plasă sau fâş, toate în nuanţe de bej, gri, nude, şampanie sau argintiu. Sună excelent, nu-i aşa?

"Sunt absolut fascinată de New York și de mixul regăsit în întregul său lifestyle, de atitudinea și personalitatea extrem de puternice ale locuitorilor de acolo și de acest melanj între stiluri și influențe din toate colțurile lumii. Mă regăsesc total în această colecție, care exprimă foarte bine atmosfera metropolei", a povestit Mădălina Dorobanţu.

Piese pentru sportivi cool

În colecţia I Love Nueva York am remarcat trei elemente pe care ar trebui să le incluzi în outfiturile acestei veri:

Jacheta bomber
Ok, ştii deja că este un must have absolut al acestui sezon. Este una dintre piesele sporty uşor de integrat într-un look citadin. Variantele propuse de Mădălina sunt pur şi simplu perfecte!

Şapca
Pe catwalk la Pas du Tout, am identificat o interpretare oversize care arată excelent. Dacă eşti o fashionistă adevărată, renunţă în această vara la banala pălărie din paie, în favoarea unui accesoriu cu personalitate!

Şortul din mătase
Purtat cu stilettos. Îţi poţi imagina ceva mai HOT pentru această vară? Cu un astfel de outfit orele de antrenament intens la sală vor fi răsplătite!

Colecţia I Love Nueva York o găseşti în showroom-ul PAS DU TOUT, situat pe strada Virgil Madgearu 15-17, București, la The Place Concept Store sau la Entrance. Online, produsele sunt disponibile pe molecule-f.com.