Sportul n-a fost niciodată mai distractiv, mai eficient și mai competitiv. Mergi sâmbătă, 25 octombrie, în orice club World Class și testează programul care îți va revoluționa antrenamentele.

Group Personal Training presupune un antrenament personal de grup care se desfăşoară cu maximum 10 participanţi. Programul fiecărui club World Class va cuprinde o parte dintre cele cinci concepte GPT (Bulgarian Bag Spin Series 1, SYNRGY / Octagon X Circuit, Healthy Spine, Kettlebell, Superfunctional), alese în funcţie de aparatele din dotare, studiouri, segment de clienţi etc. În fiecare săptămână, pentru fiecare concept, vei putea alege între sesiunile de dimineaţă şi cele de seară.

Ca să participi la un astfel de antrenament de 45 de minute va trebuie să îți cumperi un Clip Card GPT de 10 sesiuni în valoare de 150 Euro (TVA inclus). Însă, pe 25 octombrie, în toate cluburile World Class, vei beneficia de un preț special: 99 de euro.

Mergi sâmbătă în clubul preferat – poți luat și un prieten cu tine –, testează toate cele cinci concepte și descoperă-ți preferatul!