Fermitate și finețe: asta ne dorim noi toate atunci când vine vorba despre picioarele noastre. Îți spunem cum le poți bifa cu succes pe amândouă.

Doar pentru că sezonul rochiilor fluide și al vacanțelor însorite a trecut asta nu înseamnă că preocuparea noastră pentru felul cum ne îngrijim corpul s-a diminuat. Ba dimpotrivă! Suntem mereu în căutare de creme și uleiuri nutritive care să ne hrănească pielea și nu uităm nici de cei doi litri de apă pe zi, un aport important care contribuie la suplețea și strălucirea pielii noastre. Alături de acestea, ridicăm la fileu alte două aspecte esențiale atunci când vine vorba despre felul cum arată picioarele noastre.

Dorința #1: fermitate
Calea către picioare suple și ferme e una singură și credem că ai ghicit-o deja! Câteva serii de exerciții fizice țintite, care întăresc musculatura din zona inferioară a corpului. Iată două sugestii, pentru care antrenorii World Class bagă mâna în foc că te vor ajuta în modelarea și tonifierea picioarelor.
Genuflexiune cu greutate în mâini. Ia o greutate și ține-o în fața pieptului cu ambele mâini. Depărtează picioarele și îndreaptă vârfurile spre exterior. Din această poziție execută una sau două seturi de genuflexiuni a câte 15 repetări fiecare.
Ridicări pe vârfuri stând pe stepper. Vei avea nevoie de un stepper, însă poți improviza la nevoie. Stai pe vârfuri pe marginea stepperului. Coboară călcâiele până la nivelul degetelor; repetă această mișcare de 10 ori.

Dorința #2: finețe
Dacă până acum asociai pielea perfectă cu o vizită la salon, acum ai parte de același răsfăț chiar la tine acasă. Secretul? Cel mai nou gadget dedicat frumuseții de la Philips: Lumea Prestige, cel mai puternic dispozitiv IPL special conceput pentru curbele corpului tău. Cu patru accesorii inteligente, pentru zonele axilare, inghinală, corp și faţă, Philips Lumea Prestige are în plus un sezor SmartSkin care îţi recomandă cea mai bună setare de energie în funcție de nuanţa pielii tale.

3 întrebări care merită puse

Cum funcționează? Foarte simplu! Philips Lumea aplică pulsaţii delicate de lumină la rădăcina firului de păr, punând foliculul într-o fază de repaus. Ca urmare, cantitatea de păr de pe corp se reduce în mod gradual iar repetarea tratamentului îţi lasă pielea frumoasă şi fină la atingere. Dacă ai orice reținere cu privire la tratamentele IPL trebuie să știi că aparatul este testat clinic şi dezvoltat cu ajutorul dermatologilor.

Îți este potrivit? Philips Lumea Prestige acţionează eficient, uşor şi sigur pe o gamă largă de tipuri de păr (de la păr natural blond închis, şaten şi negru) dar și de piele (variind de la piele foarte albă la cafeniu închis). Deci dacă te încadrezi în acești parametrii, te vei putea bucura de piele fină până la șase luni doar folosind acest nou device.

De ce a devenit rapid favoritul nostru? Eficiența și-a spus cuvântul însă ce ne-a cucerit definitiv sunt accesoriile unice, cele care au grijă ca fiecare zonă a corpului să fie tratată diferit pentru a obţine cele mai bune rezultate. Asta înseamnă că fiecare accesoriu inteligent diferă de celelalte prin diverse combinaţii de formă, dimensiune a ferestrei şi filtru. Fiecare dintre acestea, odată montat pe dispozitiv, iniţiază un program de tratament personalizat pentru respectiva zonă a corpului. Spre exemplu, accesoriul special curbat este conceput pentru a trata părul greu accesibil din zona axilară, cu o dimensiune a ferestrei de 3 cm². Exact această combinaţie de design bine gândit şi personalizat, care permite un tratament eficient şi sigur chiar şi pe zonele delicate sau sensibile, este cartea câștigătoare a aparatului Philips Lumea Prestige. Încearcă-l și tu!

philips

Iar dacă ești membru World Class, ai 40% discount la produsele selecționate – reducere disponibilă prin intermediul codului de voucher pe care îl poți accesa din contul tău de membru World Class.