Între Jocurile Olimpice, Super Bowl şi colecţii precum Prada, Tommy Hilfiger sau Marc by Marc Jacobs, este evident că nu putem ignora acest trend. Şi de ce am face-o?

Stilul sporty este atât de cool şi de comod încât poate să creeze dependență timp îndelungat. La noi și-a făcut deja efectul, așa că ți-am făcut și ție un mic ghid de inițiere:

- Pentru început, investește într-o jachetă bomber. În funcţie de cât de sporty vrei să defilezi prin oraş, o poți asorta unui şort (satinat, de exemplu), unei fuste mini plisate sau unei perechi de jeans rupţi.
- Pantofii sport sunt încă o piesă care trebuie adăugată listei de must haves. Cu cât îi alegi în culori mai flashy, cu atât mai bine. Secretul este ca restul ţinutei să aibă tonuri relativ neutre, iar piesele să fie smart casual. Astfel, vei obţine un contrast tare plăcut. Poţi purta un trenci basic bej cu t-shirt alb, pantaloni negri şi... tenişi fucsia! Da, încearcă şi vei vedea cât de cool e această combinaţie!
- Cumpără-ți o bluză, aparent simplă, de trening. Noi îți recomandăm una gri. Cu fermoar sau fără, vei obţine un look foarte modern, dacă o porţi cu piese din piele.

Ca să îți ușurăm și mai mult munca, am selectat o ţinută care merită toată atenţia în acest sezon. Sperăm să te inspire şi să te provoace să adopţi acest trend şi stil de viaţa, dacă nu ai făcut-o deja!