Gata cu părul electrizat, uscat și deteriorat! Noua gamă de îngrijirea a părului de la Philips cu senzorul MoistureProtect foloseşte o tehnologie inovatoare cu infraroşu pentru a-ți proteja șuvițele chiar în timpul uscării și coafării. Sună extraordinar, nu?

Razele soarelui, orele petrecute în piscină sau spălările și uscările repetate: toate au lăsat urme pe părul tău, iar acum te confrunți cu o textură aspră, vârfuri despicate, fire fragile, subțiri și casante. Am pus diagnosticul corect? Nu te îngrijora, avem și soluția! Fă cunoștință cu noua gamă de îngrijirea a părului de la Philips, senzori inteligenți cu infraroșu care adaptează constant temperatura, păstrând hidratarea naturală a părului și protejându-l chiar în timp ce îl aranjezi. 

Hidratare mai bună, un păr mai puternic 

Noi toate ne dorim un păr strălucitor, moale și fin la atingere și, în același timp, puternic și flexibil. Secretul, spun specialiștii, stă în nivelul de hidratare al firului de păr: cu cât gradul de umiditate este mai mare cu atât părul este mai rezistent la tensiuni și nu se rupe atât de ușor. Cu ajutorul tehnologiei cu senzori inteligenți cu infraroșu care reglează temperatura de 4.000 de ori în timpul fiecărei sesiuni de uscare, întindere sau ondulare a părului, aparatele din gama MoistureProtect reușesc să facă exact asta: să păstreze nivelul optim de hidratare al părului și să prevină deteriorarea cuticulelor, menținându-ți șuvițele strălucitoare și mătăsoase.

Un look versatil

Știm cât de important este să ai la îndemână gadgeturi performante care să te ajute să pui în practică orice coafură ai vrea, fie că visezi la păr drept și mătăsos sau bucle lejere. Descoperă gama MoistureProtect cu senzori inteligenți de îngrijire și dorința-ți va fi îndeplinită: uscătorul din gama MoistureProtect furnizează temperatura optimă de uscare și asigură protecţie suplimentară împotriva supraîncălzirii părului și este prevăzut cu șase setări flexibile de căldură şi viteză, dar și cu un jet de aer rece (Cool Shot profesional). Pe scurt: te usuci cât ai clipi, iar părul tău arată senzațional.

Philips

1, 2, 3 și ești gata!

Iar placa de păr MoistureProtect are o tehnologia integrată ce îți diagnostichează părul de 30 de ori pe secundă și trei setări de temperatură (200, 175, 150 de grade Celsius) care funcţionează pe bază de senzor, pentru a asigura întotdeauna îndreptarea părului la temperatura optimă pentru tipul tău de păr. În plus, plăcile mobile se adaptează pentru a regla presiunea aplicată asupra părului: acest lucru protejează firele de păr împotriva deteriorării şi reduce posibilitatea ruperii acestora. Rezultatele se văd și se simt imediat!

Placa par Philips

Bonus: Dacă ești membru World Class, ai 45% discount la produsele Philips din gama MoistureProtect și nu numai. Intră în shop și alege-ți gadgetul preferat de la Philips!

Foto - Philips