Pune în geanta de voiaj gadgeturi inteligente care te ajută să te îngrijești și să arăți bine.

Știm, pe o asemenea vreme, ești încontinuu cu gândul la vacanță. Dar înainte de a pleca, îți recomandăm un check-up al gadgeturilor pe care le iei cu tine. Și nu ne referim la aparatul foto sau la selfie-stick, ci și la cele care te ajută să fii gata de drum în cel mai scurt timp și care dispun de opțiuni ce îți vor face viața mai ușoară.

Mai mult, dacă ești membru World Class, beneficiezi de un discount de 35% la produsele de îngrijire Philips, așa că nu amâna să îți achiziționezi gadgeturile de care ai nevoie pentru a arăta și a te simți perfect. 

Un uscător prietenos cu părul tău

Temperatura înaltă, soarele, apa sărată și chiar faptul că îți ții părul strâns afectează șuvițele. Este important să acționezi asupra părului cu un aparat de uscat ce îl protejează și te ajută să fii gata in no time. Noi îți recomandăm uscătorul Philips MoistureProtect, cu senzor cu infraroșu. Da, ai citit bine! Acesta determină temperatura părului, astfel încât atunci când firul devine prea fierbinte, uscătorul reduce automat temperatura pentru a proteja și pentru a păstra nivelurile de hidratare. Dacă nu te poți despărți de look-ul cu păr neted, optează pentru placa de îndreptat Philips MoistureProtect. Bazându-se pe același senzor inovator precum uscătorul, placa păstrează hidratarea naturala a părului. Pentru un aspect sănătos și un luciu natural, pariază pe gama MoistureProtect, acum la un preț special.

 

 

Un aparat de tuns barba esențial

Acesta este gadgetul perfect pentru orice bărbat cu o viață activă. Cu Aparatul de tuns barba Philips seria 7000 poți avea rapid o barbă uniformă. Mai mult, te scapă de curățenia de după bărbierit, datorită sistemului de aspirare integrat. Aparatul de tuns barba are 20 de setări pentru lungime blocabile, astfel încât să obții un tuns perfect și uniform, indiferent de lungimea sau grosimea firului de păr.

Pentru extra mobilitate, aparatul poate fi utilizat și fără fir – perfect pentru zilele în care ești în grabă și vrei să îți tunzi barba în mașină, în drum spre întâlniri!