Profită de această perioadă ca să îți iei smartwatch-ul dorit sau să îți achiziționezi un nou tracker. Am făcut o listă cu investițiile pe care merită să le faci și cu prețurile de pornire, ca să vezi mai bine diferențele de preț. 

Apple Watch

Smartwatch-ul care dorește să fie pentru piața gadgeturilor pentru fitness ceea ce este iPhone pentru piața telefoanelor. Este foarte bine construit, are sute de aplicații, software dedicat pentru fitness, poate prelua apeluri și mesaje de la iPhone și, da, îți spune și cât este ceasul. La momentul lansării, Apple a prezentat și noul iOS și conceptul HealthKit, demonstrând o puternică înclinație către fitness și folosirea datelor colectate cu ajutorul ceasului pentru o viață mai sănătoasă.

Recomandat dacă: vrei un smartwatch care are foarte bine integrată partea de fitness tracker și nu te deranjează durata scurtă de viață a bateriei sau micile inexactități.

Preț înainte de Black Friday: între 2.059 lei (varianta cea mai mică) și 6.330 (varianta de top), cel.ro

Fitbit Charge HR

charge

În momentul în care au adăugat senzorul pentru monitorizarea ritmului cardiac, cei de la Fitbit au transformat un tracker foarte eficient într-un gadget pe care trebuie să îl încerci, dacă ești interesat să-ți monitorizezi activitatea zilnică și antrenamentele. Ai, de asemenea, monitorizarea apelurilor de pe telefon, o aplicație excelentă pentru centralizarea datelor și o comunitate de utilizatori foarte pasionați.

Recomandat dacă: vrei un tracker simplu și eficient pentru a contoriza pașii făcuți într-o zi, cât de bine dormi, ritmul cardiac din timpul antrenamentelor, dar și timpul de odihnă.

Preț înainte de Black Friday: 674 lei, emag.ro, 675 lei, gadgetway.ro, sau 599 lei, pcgarage.ro

 

Garmin Forerunner 225

garmin

După cum îi spune și numele, este un ceas creat pentru alergători. Este dotat cu un GPS foarte exact pentru a înregistra distanța parcursă și senzor pentru ritmul cardiac. Monitorizează pașii făcuți și bazinele înotate, pentru că este rezistent la apă.

Recomandat dacă: alergi mult și îți dorești un ceas care să îți monitorizeze cu precizie ritmul cardiac și activitatea zilnică.

Preț înainte de Black Friday: 1.399 lei, evomag.ro sau 1.517 lei iponcomp.ro

 

 

Jawbone Up3

jawbone

Pe lângă monitorizarea activității, somnului și pașilor, alertă de inactivitate și alarmă inteligentă prin vibrație la momentul optim al ciclului de somn, noul Jawbone vine și cu senzori pentru ritmul cardiac, Smart Coach și recunoașterea activităților.

Recomandat dacă: îți dorești un tracker simplu, precis, care îți oferă o imagine de ansamblu asupra zilelor tale și îți poate regla somnul.

Prețul înainte de Black Friday: 810 lei, gadgetway.ro sau 772 lei, edigital.ro

 

 

Misfit Flash

misfit flash

Varianta diminutivată a Misfit Shine sau Swarovski Shine, micuțul Flash are parte de aceeași tehnologie la interior și se poate lupta pentru întâietate în monitorizarea activității cu „băieții mari“. Grație simplității, Flash are o durată de viață a bateriei mult peste rivali și poate înregistra pașii și somnul la fel de bine.

Recomandat dacă: îți dorești un tracker pe care să nu cheltuiești foarte mult.

Prețul înainte de Black Friday: 39,95 dolari, amazon.com