Atunci când te împarți zilnic între casă, birou, antrenamente la sală sau întâlniri de tot felul, ai nevoie de o rutină de îngrijire personală eficientă și de produse pe măsură, care să te ajute să fii fresh în fiecare zi!  

Philips Shaver S5420 este un gadget indispensabil al bărbatului modern, cu ajutorul căruia vei descoperi cât e de ușor să-ți menții stilul de viață activ și să te bucuri de un bărbierit revigorant, impecabil, în fiecare zi! 

Lame performante, cu profil rotunijit, pentru un barbierit fara taieturi

Tehnologia avansată Philips incorporată în shaverul AquaTouch este bazată pe sistemul de lame duble MultiPrecision, cu acțiune super lift&cut. Prima lamă ridică fiecare fir de păr, în timp ce a doua lamă taie comod sub nivelul pielii, pentru rezultate cu adevărat fine. În plus, sistemul este prevăzut cu un cap rotunjit, care alunecă lin, conceput special pentru a-ți proteja pielea. Dincolo de precizia mișcărilor și eficiența aparatului, beneficiul cel mai important este că obții un bărbierit precis, fin, fără zgârieturi şi tăieturi, în doar câteva mişcări.

Capete rotative, flexibile pentru un barbierit eficient si in zonele greu accesibile

Uită de iritațiile neplăcute după ras sau de zonele inestetic rămase nebărbierite. Capetele aparatului Philips S5420 pot fi flexate în 5 direcţii diferite, cu 5 mişcări independente, care asigură contactul perfect cu pielea, inclusiv în zonele mai dificile, cum ar fi maxilarul, sau cele mai sensibile, cum ar fi gâtul. De acum, aspectul de piele complet fină este mai ușor de obținut ca oricând!

Aquatec pentru barbierit umed, fresh

philips pro shaver

Cunoaștem cu toții profilul unei zile aglomerate, când diminețile încep cu rutina de îngrjire personală pe fast forward. De aceea, Philips te ajută să-ți personalizezi stilul de bărbierit și să-l adaptezi în funcție de preferințele tale! Datorită sistemului de etanşare Aquatec, ai libertatea de a alege fie un bărbierit uscat, dar comod, fie un bărbierit umed, cu gel sau spumă de ras, chiar şi în duş.

Baterie cu ioni de litiu

Cu fiecare încărcare, te poți bărbieri pentru mai mult timp, datorită bateriei puternice şi eficiente cu ioni de litiu, cu care prevăzut shaverul AquaTouch. De exemplu, la o încărcare rapidă de 5 minute, vei avea suficientă energie pentru un bărbierit complet. Iar după o încărcare de o oră, vei avea peste 45 minute de utilizare, ceea ce înseamnă aproximativ 15 bărbieriri. Nu-i așa că tocmai ce ai descoperit gadgetul perfect pentru rutina ta zilnică de îngrijire? 

 

 

Bonus: dacă ești membru World Class, îți oferim 40% discount la produsele Philips selecționate din campanie.

*Discountul este disponibil prin intermediul codului de voucher pe care îl poți accesa din contul tău de membru World Class.