Unii spun că sportul sculptează corpul, alții mizează pe dietă. Dar rețeta are nevoie de încă un ingredient esențial: un tratament cosmetic eficient, care să redea fermitatea pielii. Ți-am pregătit o listă cu ce merită să încerci pentru a arăta impecabil pe plajă.

Împachetări cu alge

Deși aceste plante sunt recunoscute de mult timp pentru beneficiile pe care le aduc, 2016 e anul lor. Noi îți recomandăm împachetările cu produse pe bază de alge din gama Babor la SPA-ul din cadrul World Class Marriott. Terapeutul va aplica un strat de cremă cu alge, apoi te va înveli cu o folie care va păstra căldura și va permite ca ingredientele active din plante să acționeze. Urmează un masaj tonic, care pune sângele în mișcare și distruge depozitele de grăsime. Un tratament durează 80 de minute și are prețul de 60 euro membri, 70 euro non-membri.

Culoare pentru netezime

Orice specialist îți va spune că celulita apare indiferent de greutatea pe care o ai. O poți avea pe coapse sau șolduri, dar apare și pe brațe sau în zona ge¬nunchilor. Încearcă LED+Esthetic, un tratament disponibil la Nomasvello, efectuat cu un aparat pe bază de lumină verde și roșie: flash-urile verzi ajută la activarea enzimelor digestive, în timp ce diodele roșii stimulează procesul de vasodilatare și activează circulația sângelui, pentru mai multă netezime în zona afectată. La finalul terapiei, drenajul limfatic va elimina eficient toxinele. Un tratament complet necesită 12 ședințe, efectuate de două ori pe săptămână, dar vei vedea rezultate încă de la prima sesiune. Preț ședință: 135 lei

Aspirator de grăsime

Ce bine ar fi să topim grăsimea de pe coapse peste noapte și să scăpăm în timp record de celulită, ca și când am fi folosit un aspirator performant! Tehnologia nu mai este de mult de domeniul fantasticului, este disponibilă în clinica Noblezza Beauty Clinique și se numește Vela Shape 2. Procedura, recomandată de medicii și specialiștii esteticieni, este neinvazivă. În cadrul ei terapeutul acți¬onează asupra zonelor cu probleme, folosind întâi vacuumul, apoi lumina infraroșie și radiofrecvența bi-polară. Acestea încălzesc celulele grase și le fac să se topească, fiind aspirate prin sistemul limfatic. Te poți aștepta la unele senzații de supraîncălzire a zonei, dar ele sunt pasagere. Vei observa mai multă netezime a pielii și contururi mai definite (vei scădea în centimetri) chiar după prima ședință. Preț 6 ședințe full-body: 6.210 lei. Bonus: 6 ședințe drenaj limfatic.

Natura la picioarele tale

Deși tehnologia a avansat enorm, cercetătorii încă se întorc la ingredientele naturale, căci ele au reale beneficii asupra corpului. Încearcă un tratament complet la Ida SPA, unde nu doar recapeți forme conturate, ci beneficiezi și de o curățare a colonului și de o purificare a sistemelor organismului. Elemis Body Sculpting Intensive Treatment are efect drenant, stimulant și detoxifiant, atât datorită ingredientelor naturale (extracte de alge brune, portocală amară, cătină albă, ienupăr, mesteacăn și fenicul), cât și a tehnicilor speciale de masaj prin care este efectuat. Preț ședință: 250 lei.