Fie că este vorba de un antrenament în sală sau o sesiune în aer liber, smartphone-ul te urmează în medii care nu îi sunt tocmai prietenoase. Husele și carcasele de mai jos îl vor feri de cele mai neplăcute situații.

1. Protecție 4X4

Lifeproof

Apă, praf, zăpadă, impact – cei de la Lifeproof îți protejează telefonul de toate. Pentru iPhone 6 este disponibilă varianta Frē, care îți permite să te scufunzi cu telefonul în apă până la doi metri adâncime. Protecția ermetică se aplică și pentru praf sau zăpadă, iar standardele militare de testare a rezistenței husei o garantează și în caz de impact.

Și accesoriile disponibile sunt foarte variate: de la suport pentru bicicletă, la bandă de prindere pe mână și chiar o variantă de husă cu baterie suplimentară, care va fi lansată anul acesta.

Preț:de la 80 de dolari, lifeproof.com

 

2. Alegerea ideală pentru alergat

xtreme i-30

XTREME i-30 de la Armpocket nu este o simplă husă de telefon pentru o mână supradimensionată. În imagini poate să pară mai voluminoasă, însă la purtare este foarte comodă și spațiul în plus este ideal pentru chei, geluri sau alte mici obiecte pe care vrei să le iei cu tine la alergare.

Suprafața care intră în contact cu mâna este fabricată din spumă cu memorie și se mulează excelent, fixându-se foarte bine pentru a nu aluneca pe parcursul antrenamentului. Ecranul este optimizat pentru o utilizare cât mai ușoară a touchscreen-ului.

Preț:de la 39 de dolari, shopandroid.com

3. Design simplu, produs revoluționar

Flipbelt

Indiferent de tipul de activitate preferat, de la ciclism la yoga sau fitness, Flipbelt este o alegere bună pentru a depozita chei, telefon, bani, geluri sau căști.

Fabricată dintr-un material special care nu reține umezeala, Flipbelt protejează, până la un anumit nivel, obiectele din interiorul ei și de apă sau transpirație. În caz de transpirație excesivă este bine să adaugi un strat protector pentru telefonul mobil.

Preț:de la 27 de dolari, amazon.com

 

 

4. Protecție și adaptabilitate

Husele Rokform

Husele Rokform sunt una dintre cele mai bune opțiuni pentru siguranța smartphone-ului tău. Pe lângă protecția antișocuri (loviturile fiind cel mai întâlnit motiv pentru distrugerea unui telefon sau a unei tablete), ele vin cu un sistem de prindere care poate fixa telefonul pe aproape orice.

Poți folosi adaptorul creat pentru diversele accesorii de montat pe bicicletă, bandă de mână sau crosa de golf ori îl poți monta pe un magnet puternic care permite așezarea telefonului pe orice suprafață de metal.

Preț: de la 39 de dolari, rokform.com

 

5. Extraenergie

Phonesuit

Stresul descărcării telefonului când nu ai acces rapid la un încărcător sau timp să stai cu telefonul în priză este de domeniul trecutului. Husa cu extrabaterie este soluția elegantă de la PhoneSuit.

Cu ajutorul ei poți accesa aplicația în care înregistrezi progresul antrenamentelor de la sală sau tracker-ul pentru alergare, fără grija că o să rămâi fără baterie pe drumul spre casă. Pe lângă cele până la 120 de procente de energie în plus, indicate de LED-urile de pe spate, husa este foarte robustă și oferă și protecție în caz că scapi telefonul pe jos.

Preț: de la 80 de dolari, phonesuit.com

 

Foto: Lifeproof