Înscrie-te la cea de-a treia ediție de cursuri și workshop-uri Naked PR, dacă vrei să afli totul despre comunicarea românească de la SuperEroii din industrie.

Din 20 octombrie, Naked PR, prima şcoala de PR din România, te așteaptă cu o echipă fantastică de profesori. Timp de şapte săptămâni, Naked PR şi SuperEroii din industria de comunicare românească îți spun totul despre magia comunicării, despre forţele şi vulnerabilitățile unei industrii de PR româneşti reale și îți oferă acces la relaţii puternice şi la poveşti de succes posibile.

"Tema campaniei de promovare din această toamnă o reprezintă SuperEroii din industria de comunicare românească. Dincolo de mărci, servicii, produse, business-uri, sunt poveștile, emoțiile și, mai ales, oamenii. Oamenii care cred în forța schimbării, în menirea lor, în cunoaștere și responsabilitate, în magia comunicării trainice. În ei credem, pe ei îi căutăm. Ei sunt SuperEroii", spune Raluca Cristea, una dintre fondatoarele Naked PR.

"În fiecare dintre noi există un SuperErou. În fiecare acţiune, business, construcţie stau potenţialul excepţionalului, forţa schimbării uimitoare, binele, bunul şi incredibilul. Pentru a dezlănţui succesul, trebuie să creăm relaţiile şi să ne spunem magistral poveştile. În această toamnă, transformăm oameni de comunicare în SuperEroi, în Superspecialişti de PR", explică Adelina Borţan, fondatoare Naked PR, conceptul acestei ediții.

Alege cursul potrivit ție

Fie că ești profesionist, aspirant, angajator sau doar pasionat de PR, Naked PR îți oferă instrumentele necesare pentru un upgrade profesional. Tocmai de aceea, cursurile din această toamnă includ domenii la zi, în plină expansiune: Crisis PR, Business PR, Fashion PR intermediate, Fashion PR advanced, Film&actors PR, Political PR, PR 3.0 şi PR-ul pentru industria de health&wellbeing. Intră în galeria foto, ca să îi cunoști pe profesorii din acest sezon.

Mai multe detalii despre agenda workshopurilor şi înregistrare găsești site-ul Naked PR.