Prepararea rapidă a mâncărurilor sănătoase poate fi o provocare pentru cei mai mulți dintre noi. Dar ce-ai spune de un gadget care le bifează pe toate? Noi am încercat friteuza Airfryer de la Philips și ne-am declarat cuceriți. Iată de ce.

Gătești preparate apetisante

Dacă până acum credeai că mâncarea sănătoasă înseamnă preparate fierte, fade și lipsite de savoare, uită de toate acestea! Philips Airfryer are la bază tehnologia unică TurboStar, care face ca aerul fierbinte să se răspândească rapid și uniform, în tot compartimentul de gătit al aparatului. Rezultatul: ingredientele se vor găti perfect, iar preparatele rămân fragede la interior, în timp ce la exterior prind o crustă crocantă, delicioasă!          

Înlocuiești uleiul cu… aer

Datorită Tehnologiei Rapid Air și a unei combinații optime a temperaturii cu aerul care se dispersează uniform, întreg procesul de gătire se bazează exclusiv pe aer fierbinte. Astfel, poți prăji, rumeni, coace sau prepara la grătar fără să folosești mai mult de o jumătate de linguriță de ulei. Dincolo de faptul că te ajută să elimini mirosurile neplăcute de prăjeală, avantajul cu adevărat wow este că te bucuri de preparate la fel de delicioase ca cele prăjite, dar gătite sănătos, cu până la 80% mai puțină grăsime și păstrând toți nutrienții nealterați,  

Te bucuri de diversitate în farfurie

Știi momentele acelea când efectiv, nu știi ce să mai gătești? Ei bine, Philips s-a gândit și la asta și îți vine în ajutor, iar inspirația ta în bucătărie are de-acum o nouă sursă: cartea de bucate cu peste 200 de rețete cu gust excelent, pe care le poți pregăti cu ajutorul friteuzei Airfryer.

Și dacă mai ai nevoie de vreun motiv pentru a te convinge de versatilitatea acestui gadget indispensabil în bucătărie, află că poți găti o întreagă diversitate de preparate cu ajutorul său, de la cartofi prăjiți, miel la cuptor și ciocănele de pui, la deserturi precum cheesecake sau prajitură cu ciocolată. Descoperă în video-ul de mai jos mai multe preparate perfect gătite cu ajutorul friteuzei Airfryer și alege ce-ți face cu ochiul.     

 

Pentru mai multă inspirație, Philips ți-a pregătit o carte de bucate cu peste 200 de rețete sănătoase și apetisante. Încearcă-le și bucură-te de cel mai inovator, practic și versatil aparat de bucătărie – Philips Airfryer, maestrul chef al gustului savuros!

 

Beneficiezi de discount

Dacă ești client World Class beneficiezi de un discount de 40% la produsele Philips. Discountul este disponibil prin intermediul codului de voucher pe care îl poți accesa din contul tău de membru World Class.