Ai rămas pe ultima sută de metri, dar și în pană de idei în ceea ce privește cadourile de sărbători? Ai vrea să eviți variantele de care nimeni nu se bucură? Alege în acest an câteva daruri eficiente, care vor face viața mai ușoară și mai frumoasă celor pe care îi iubești. Philips te ajută cu câteva sugestii care te pot scoate din impas.

Cadouri pentru ea

Ondulator Glam Shine
Se poartă buclele! Dar cum nu toate suntem înzestrate cu un păr ondulat natural, tehnologia ne poate fi de folos. Oferă-i un cadou ideal prietenei celei mai bune, surorii tale sau, de ce nu, chiar ție, alegând ondulatorul Philips Glam Shine. Acesta dispune de o tehnologie pe bază de ioni negativi, ce elimină electricitatea statică, tratează părul şi netezesc cuticulele părului, pentru a-i intensifica luciul şi strălucirea.

Glam Shine

Ondulator ProCare Auto Curler
Darul perfect pentru cele mereu pe fugă sau care nu excelează în îndemânare! Aparatul va face treaba în locul tău sau al persoanei căreia i-l dăruiești, pentru că ondulează părul pe bara încălzită, realizând bucla perfectă în doar câteva secunde.

Ondulator ProCare Auto Curler

Placa de păr MoistureProtect
Părul neted și lucios poate conferi instant un plus de încredere, dar ai nevoie de o placă ce oferă un rezultat dezirabil, fără să ardă părul. Senzorul încorporat în acest aparat realizează o diagnosticare rapidă a părului şi adaptează temperatura utilizată, pentru a menţine hidratarea naturală din păr.

Placa de păr MoistureProtect

Cadouri pentru el

Aparat de tuns barba cu aspirator Beardtrimmer series 7000
Barba neglijentă e sexy, dar pentru a-i reda forma perfectă, un bărbat are nevoie de un as în mânecă. Oferă cadou iubitului tău un aparat de tuns cu aspirator, care îi va păstra look-ul proaspăt și îl va scuti de dezordinea ce urmează, de obicei, acestui ritual al tunderii.

Aparat de tuns barba cu aspirator Beardtrimmer series 7000

Aparat de bărbierit electric umed şi uscat Shaver series 7000
Această dispută între cei care poartă barbă și cei care preferă eleganța pielii proaspăt bărbierite nu se va sfârși niciodată dar, din fericire, există soluții și pentru cei din a doua categorie. Un cadou perfect pentru iubitul, fratele sau tatăl tău este acest shaver cu înveliş antifrecare pentru alunecare lină, ce face bărbietul mai confortabil.

Aparat de bărbierit electric umed şi uscat Shaver series 7000

Periuţă de dinţi electrică Sonicare HealthyWhite+
Puține cadouri sunt mai utile decât un aparat performant ce păstrează dinții albi și sănătoși! Această periuţă de dinţi elimină cu până la 100% mai multe pete decât o periuță manuală obișnuită și albește dinții în mod vizibil, după doar o săptămână de utilizare.

Periuţă de dinţi electrică Sonicare HealthyWhite+

Bonus: Dacă ești membru World Class, ai până la 40% discount la produsele Philips selecționate în campanie.

Foto: Philips