O bucătărie în care mănânci sănătos are nevoie nu doar de proviziile potrivite, ci și de aparate pe măsură. Cele care te ajută să prepari totul mai rapid, mai bine și cu mai mult gust, așa cum este storcătorul de la Philips.

1. Extrage tot ce este mai bun din fructe și legume
Prin tehnologia MicroMasticating, storcătorul este conceput să deschidă celulele fructelor și legumelor pentru a te ajuta să obții până la 90% din cantitate, împreună cu toate vitaminele și substanțele nutritive conținute. Iar rezultatele se aplică oricărei combinații de fructe sau legume, de la frunze moi până la cele cu amidon, precum banane sau mango, care, de obicei, sunt dificil de stors. În plus, poți adăuga ingrediente precum iarba de grâu, spanacul sau altele la fel de bogate în fibre, dar și oleaginoase, surse excelente de uleiuri. La final, folosește funcția specială de precurățare, datorită cărei nu vei mai pierde o mare cantitate din pulpă la curățarea aparatului, ci ea va ajunge în paharul tău.
Bonus: Dacă rămâi în pană de combinații, storcătorul vine alături de o carte cu 20 de rețete perfecte pentru a te menține în formă.

2. Nu îți murdărește sau încarcă bucătăria
Storcătorul Philips este conceput pentru a se potrivi perfect pe blatul bucătăriei: este mic și are toate piesele integrate, la îndemâna ta. Iar faptul că sucul se stoarce direct în pahar îl face cu atât mai simplu de utilizat, deoarece nu necesită alte ustensile pentru a prepara sucul perfect.
Bonus: Sistemul inovator antipicurare îţi permite să te opreşti între seriile de stoarcere, fără să murdărești nimic în jur. Trebuie doar să apeși în jos gura de evacuare a storcătorului.

3. Se curăță rapid și ușor
Piesele se demontează ușor și, pentru că nu există rame sau margini ascuțite ale componentelor, se curăță sub jetul de apă în mai puțin de un minut. Iar atunci când vrei să îl reasamblezi, te poți baza pe sistemul de avertizare cu LED care îți va confirma dacă ai făcut-o corect.
Bonus: Știi sita care îți dă mereu bătăi de cap la spălare? Storcătorul Philips nu o are. Are doar un filtru special, care elimină ingredientele nedorite, şi se curăță rapid, sub un jet de apă.