Îți facem cunoștință cu noul Private Sale Manager de la World Class România. La sfârșitul interviului vei vrea ori să te antrenezi cu el ori să-ți depui CV-ului pentru a lucra cu el.

Dansator profesionist, Daniel Filipsson lucrează de trei ani în industria sălilor de sport, iar din 2013 este Private Sales Manager la World Class România. Şi-a luat experiența, energia şi buna dispoziţie şi din Suedia s-a mutat la noi pentru a transforma departamentul de vânzări din România.

Cât de important este pentru tine să te menţii în formă?
Pentru mine fitnessul şi wellnessul sunt la fel de importante ca mâncarea şi somnul. Corpul tău e templul tău, iar o casă disfuncţională nu te va face să te simţi confortabil. În anii în care am fost dansator profesionist pentru mine antrenamentul a devenit ceva foarte natural. Imaginează-ţi că faci balet opt ore pe zi timp de patru ani. Dacă renunți brusc, corpul tău ar ţipa, pur și simplu, după exerciţii fizice.

Cum reușești să-ți faci timp pentru sport?
Din punctul meu de vedere, să găseşti timp pentru antrenament ţine doar de prioritizare. Vrei cu adevărat rezultate? Atunci te trezeşti cât mai devreme dimineaţa și mergi la sală. Uneori poate fi extrem de greu, dar trebuie să-ţi pui întrebarea asta: cât de important e pentru mine? Dacă ești suficient de determinat, faci totul pentru țelul tău.

Pentru tine antrenamentul e lege. Dar la capitolul "relaxare" cum stai?
Relaxarea e la fel de importantă ca orele de sport. Trebuie să fii sigur că ai cel puţin o oră pe zi pentru tine – "selfie-time", cum îi zic eu. E ca şi cum ai pune un balsam peste sufletul tău, pentru că nu trebuie să-l laşi să se usuce. În cazul meu, selfie-time înseamnă, de cele mai multe ori să citesc sau să gătesc.

Cum arată regimul tău alimentar?
Am cele trei mese principale de la care nu mă abat și încerc să consum mâncare cât mai curată și puțin procesată. Când ai un job solicitant, este important să nu te laşi copleşit de ritm și să nu sari peste mese. Corpul are nevoie de acest lucru ca să poată face față unor antrenamente dure. De asemenea, mănânc 90% pentru sănătate şi 10% pentru suflet. De exemplu, simt uneori nevoia să mă răsplătesc pentru că ceva mi-a ieșit foarte bine și atunci o fac fără remușcări ulteriore. Cât timp răsfățul înseamnă mai puțin de 10% din meniurile zilnice, nu e nicio pagubă. În concluzie, keep it simple, keep it clean.

Ce presupune, mai exact, jobul tău la World Class? Ce planuri ai?
Ca manager în Private Sales, lucrez cu toţi oamenii de vânzări din cluburi. Principalul meu obiectiv în prezent este să aduc mai multă informație și să le cresc performanțele în vânzări şi în customer care, dar şi să îi motivez să ţintească mereu mai sus.

Toate aceste schimbări se vor resimți în vreun fel și asupra clienților?
Customer care and service e un domeniu foarte apropiat de sufletul meu. Iar experiența devine cu atât mai plăcută, cu cât reuşeşti să reușești să creezi o legătură mai strânsă între personal și clienţi. E vorba de schimbul de energii, iar dacă facem din World Class "cel mai bun loc în care să lucrezi", atunci și toți cei care ne trec pragul vor şti acest lucru.

5 elemente pentru o viață mai bună
L-am rugat pe Daniel să ne spună câteva dintre lucrurile care îl ajută să fie într-o formă fizică și psihică excelente:
1. "Antrenament. Nu uita: corpul tău este templul tău. Trebuie să ai grijă de el. Antrenează-te pentru forță și rezistență în fiecare săptămână. O formă fizică bună crește încredere în sine.
2. Alimentaţie. Eşti ceea ce mănânci. Dacă vrei să fii sănătos şi plin de energie, trebuie să mănânci lucruri care să te facă să te simţi astfel. Frumuseţea vine din interior, aşa că hai să începem de aici.
3. Somn. Corpul tău are nevoie de șase-opt ore de somn pe noapte ca să recupereze epuizarea din timpul zilei.
4. Grooming. Sigur că poţi să arăţi bine cu un strop de barbă, dar ai grijă să o controlezi. Mergi cel puţin o dată pe lună la hairstylist, ca să îţi păstrezi look-ul îngrijit.
5. Optimism. Zâmbește cât mai des – nu numai că îţi va face viaţa mai uşoară, dar va fi mai uşor şi pentru oameni să îţi vadă frumuseţea interioară."

Foto: Andrei Lazăr