4 pași simpli, care te vor ajuta să arăți fresh chiar în timp ce te antrenezi.

Nicio cosmeticiană și niciun medic dermatolog sau make-up artist nu te va sfătui să porți prea mult machiaj la sală. Însă, oricât ai nega, locul de antrenamente este un spațiu social. Cu mici trucuri și aplicări minimaliste, poți să arăți fresh și strălucitoare chiar în mijlocul antrenamentului, iar beneficiile vor fi pe măsură: mai multă încredere în tine, deci mai multă motivare. Și ce îți poți dori mai mult în timpul unui antrenament?

Incepe cu BB cream

1. Începe cu BB cream

Dacă pielea are imperfecțiuni, ai nevoie de un produs care să le ascundă într-o anumită măsură, fără să acopere porii și fără să se întindă la primele semne de transpirație, așa cum ți se poate întâmpla în cazul fondului de ten. Pentru cearcăne, folosește un corector stick, care are o aderență mai mare și nu migrează.

Diorskin Nude BB Cream, Dior, 218 lei

Accentuează sprâncenele

2. Accentuează sprâncenele

Acestea echilibrează trăsăturile feței și chiar îți accentuează privirea, fără să folosești multe alte produse în zona ochilor. Dacă le ai accentuate natural, apelează la un gel cu o periuță care le piaptănă și le oferă un efect wild. În caz că sprâncenele sunt decolorate și parțial subțiate, folosește un creion de ochi sau un fard, care să acopere golurile.

Gel pentru sprâncene Gimme Brow, Benefit, 118 lei

Apica putina mascara

3. Aplică puțină mascara

Frumusețea naturală e nobilă, dar un strat de mascara n-a ucis pe nimeni, spune o zicală binecunoscută. Și de ce ar face-o? Pentru un efect instant de alungire a privirii și de luminozitate aplică mascara în cel mult 1-2 straturi. Dacă transpiri în zona feței, alege variante waterproof, care pot fi îndepărtate doar cu formule demachiante pe bază de ulei.

Mascara Miss Manga, L’Oréal Paris, 40 lei

Incheie cu un strop de culoare pe buze

4. Încheie cu un strop de culoare pe buze

Alege o nuanță luminoasă – va avea un efect similar asupra întregii fețe. În plus, luciul discret va distrage atenția de la cearcăne, în caz că le ai. După ce l-ai aplicat, tapotează ușor cu un șervețel, ca să îl fixezi mai bine și să îi iei din luciul în exces.

Gloss Rose Satine, Yves Saint Laurent, 125 lei

 

Foto: Oltin Dogaru. Model: Lavinia Sima