Philips îți dă soluția perfectă ca să scapi pentru o perioadă îndelungată de părul nedorit, fără programare la salon, fără durere, fără iritații.

Pielea fină, lipsită de păr, este visul oricărei femei. De dragul ei, trecem periodic prin stresul epilării cu ceară, dureroase, iar dacă apelăm la alte mijloace de îndepărtare a firului de păr, cu aparatul de ras sau cu crema de epilat, o facem conștiente că părul are mari șanse de a crește mai repede și mai gros. Dar dacă ți-am spune că poți scăpa pentru luni bune de păr, chiar la tine acasă?

Lumina care distruge firul

Până de curând, IPL-ul era o opțiune disponibilă doar în centrele speciale de epilare, dar, din fericire, tehnologia poate fi folosită şi la tine acasă cu ajutorul unui aparat portabil: Philips Lumea. Mai mult chiar, produsul este disponibil în trei variante.

Dacă te întrebi cum funcționează, trebuie să știi că lumina intensă aplicată la rădăcina părului este absorbită de către melanina (pigmentul) din păr și transformată apoi în energie luminoasă care stimulează foliculul firului de păr să intre în faza latentă. În urma tratamentului, părul cade în mod natural, iar regenerarea firului de păr este încetinită. Pentru utilizarea aparatului, nu ai nevoie nici de ochelari de protecție, nici de geluri speciale de aplicat pe corp.

Tips and tricks pentru o epilare eficientă

Deși aparatul garantează o piele fină în urma utilizării, câteva reguli de care ar trebui să ții cont te vor ajuta să vezi mai repede rezultatele.

1. Epilează-te cu lama înainte de tratament, pentru a permite energiei produse de pulsațiile de lumină să ajungă mai eficient la foliculii de păr.
2. Folosește aparatul dacă ai un tip de păr închis la culoare (blond închis, șaten, negru). Ca și alte tratamente pe bază de lumină, Philips Lumea nu este eficient pentru părul roșcat, blond deschis sau alb/cenușiu.
3. Repetă tratamentele o dată la două săptămâni pentru primele utilizări și așteaptă-te la rezultate vizibile după cel puțin trei ședințe. Datorită unui accesoriu cu o suprafață de aplicare mare, pe care îl are aparatul, o ședință pentru epilarea gambelor durează numai 15 minute.
4. Cele cinci setări reglabile de energie luminoasă îl fac potrivit chiar și pentru pielea sensibilă. Reglează-l in funcție de tipul de piele și de zonă. Modelul SC2008 poate fi folosit şi pentru faţă (buza superioară, bărbie și perciuni), deoarece are un accesoriu special.
5. Pentru menținerea rezultatelor, este suficient să repeți tratamentul când este nevoie. Intervalul de timp dintre tratamente poate varia în funcție de ritmul de creștere al firului de păr.
6. Vara te poți epila cu Lumea? Da. Dar începe tratamentul cu cel puțin 48 de ore de la ultima expunere la soare și lasă să treacă cel puțin 24 de ore după folosire.
7. Folosește o cremă cu protecție solară cu factor de minim SPF 30, după fiecare tratament.
8. Utilizarea corectă a aparatului nu are efecte secundare.

Dacă ai mai multe întrebări legate de folosirea corectă a Philips Lumea, dr. Ana Faca, medic dermatolog, te ajută să îți lămurești toate dilemele pe site-ul Philips. 

Descoperă cele trei produse Philips Lumea

Spune-ne care ți se potrivește, convinge-ne de ce printr-un comentariu la acest articol, până pe 21.05.2015, ora 23:59, şi poți câștiga produsul Philips Lumea preferat.

philips

Regulamentul concursului:

Prin tragere la sorți cu http://www.random.org/ vom extrage 10 finaliste. Dintre acestea 10, Philips va premia cel mai convingător răspuns. Concursul se desfăşoară în perioada 14-21.05.2015, ora 23:59. Câștigătorul va fi anunțaț aici, pe data de 22.05.2015. Odată anunțat, câştigătorul va trebui să ne lase datele de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Citeşte regulamentul complet al concursului aici >

 

Câştigătoarea este Dana Vălenii de Munte. 
Felicitări! Te rugăm să ne lași datele tale de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook