Gadgeturile potrivite și mici trucuri de îngrijire sunt tot ce îți trebuie pentru un păr impecabil. Cei de la Phillips îți vin în ajutor.

Teoretic coafarea repetată și hidratarea nu fac casă bună împreună. Dar dacă ți-am spune că o tehnologie nouă, creată de Philips, te poate ajuta să ai, în același timp, și un păr hidratat, și o coafură așa cum ți-o dorești? Iată două produse esențiale, din gama Moisture Protect, de la Philips, pe care le poți folosi liniștită și câteva principii de care să ții cont.

Uscator de par Phillips

1. Uscătorul de păr

E foarte important ca părul să nu mai fie ud înainte de a începe să-l coafezi, pentru a-l feri de sensibilizare și rupere. De aceea acest instrument e esențial înainte de coafare. Senzorul cu infraroșu al uscătorului Philips Moisture Protect determină nivelul de hidratare naturală din firul de păr, iar când acesta devine prea fierbinte, uscătorul reduce automat temperatura.

 

 

Placa de par Phillips

2. Placa de păr

Ți-a fost întotdeauna teamă de faptul că, mai devreme sau mai târziu, părul va fi subțiat de folosirea repetată a ei și va arăta aspru. Senzorul încorporat din placa Philips Moisture Protect determină reglarea automată a temperaturii cu până la 30°C în primele trei secunde de folosire, pentru a nu supune podoaba capilară la o căldură pe care aceasta nu o suportă și pentru a nu usca firele de păr. Astfel, părul tău își menține hidratarea naturală și rămâne sănătos și strălucitor.

 

Uscator de par Phillips

3. Îngrijire suplimentară

Gamele de produse de îngrijire dedicate hidratării, folosirea unui serum de protecție înainte de a-l aranja cu placa și o alimentație bogată în siliciu și acizi grași (îi găsești în alimente precum ulei de măsline, avocado, pește, sparanghel), împreună cu 8-10 pahare de apă pe zi, ajută părul să fie sănătos și îi mențin hidratarea intactă.