5 gadgeturi care îți vor face antrenamentele mai plăcute și te vor aduce mai rapid în formă.

Brățara cu motivație

Brățara cu motivație

Ți se întâmplă să nu ajungi chiar la toate antrenamentele pe care le planifici? Nike a inventat un aparat care îți alimentează motivația. Nike fuel (combustibil) este o brățară ce monitorizează toate tipurile de activități pe care le întreprinzi într-o zi, fie ele de tip sportiv sau doar de relaxare. Îți poți seta obiective, numărul de calorii pe care vrei să le arzi sau îți poți compara performanțele cu prietenii. Nike fuel vine împreună cu o aplicație de smartphone și se poate conecta la ceasurile sportive, ca să vezi rezultatele chiar și pe fugă. Brățara costă 180 de dolari și o poți comanda de pe http://www.amazon.com.

Muzică fără fir

Muzică fără fir

Știi foarte bine că, atunci când lucrezi de unul singur, muzica te ajută să fii mai motivat şi mai concentrat pe ceea ce faci. Dacă singurul motiv pentru care nu ai cumpărat deja căştile Beats By Dr. Dre este că te incomoda firul, acum nu mai ai nicio scuză. Varianta wireless se conectează la orice device cu Bluetooth şi îţi asigură zece ore de sunet impecabil. Asta ca să nu mai pomenim şi de designul cel puţin spectaculos. Costă 280 de dolari şi le găsești pe www.beatsbydre.com.

Moto-activitate

Moto-activitate

În ziua de azi nici fitnessul nu mai este ce a fost. Simţi nevoia să afli câte calorii ai dat jos, cât de repede îţi bate inima şi ce melodii te motivează şi te fac mai eficient în timpul rutinei de antrenament? Motorola te ajută în acest sens cu Moto Actv, un dispozitiv pe care, datorită faptului că se leagă la mână, îl poţi numi ceas. Este conectat la GPS, ştie melodiile pe care alergi cel mai bine, îţi monitorizează ritmul cardiac şi este permanent conectat la Internet. Dacă ar face şi sport în locul tău, ar fi gadgetul perfect pentru orice leneş. Intră pe www.motoactv.com şi cumpără-l. Costă 250 de dolari.

Pantoful cu energie

Pantoful cu energie

De ce am ales să-ţi prezentă la rubrica de gadgeturi o pereche de încălţăminte? Pentru că pantoful adidas Energy Boost a fost cel care a revoluţionat cu adevărat industria alergării, dar şi modul în care tu poţi face mişcare. Datorită tehnologiei inovatoare, Boost, care asigură cel mai mare retur de energie, pantoful pe care ţi-l propunem te va face să fii mult mai eficient dacă, spre exemplu, ţi-ai propus să te antrenezi pentru maraton. Pantoful își menține proprietățile în orice condiții, pe terenuri denivelate și pe distanțe de sute de kilometri. O pereche costă 150 de dolari şi poate fi cumpărată de pe www.adidas.com.

Cântăreşte-te inteligent

Cântăreşte-te inteligent

Pentru ca tot efortul tău să nu se limiteze la o banală cifră de câte ori te urci pe cântar, cei de la Fitbit îţi propun cântarul inteligent Aria. Ce are în plus faţă de cântarele obişnuite care îţi arată greutatea, indicele de masă corporală şi cantitatea de ţesut gras din corp? Se sincronizează wireless şi strânge toate datele despre tine, pe care le poate aşeza în grafice, face analize pertinente ale evoluţiei tale, ba chiar există şi aplicaţii care îţi explică ce greşeli faci atunci când evoluţia ta încetineşte. Costă 130 de dolari şi poate fi cumpărat de pe www.fitbit.com