Antrenamentul holistic al corpului presupune a lucra toate grupele de mușchi pentru a-ți alinia corespunzător ținuta, poziția si proporțiile musculare.  Dacă faci mișcare știi că acesta este esențial indiferent de scopul pe care ți l-ai propus.

Însă așa cum ai grijă de întreg corpul tău, este la fel de important să ai grijă și de echipamentul special pe care îl folosești la antrenamente. Fibrele special concepute pentru a fi elastice, comode și a lasa pielea să respire, pot fi păstrate mai mult timp dacă sunt spălate cu un detergent ce acționează 360 asupra hainelor tale.

Noul detergent lichid Persil 360° Complete Clean este foarte delicat cu țesăturile, indiferent de materialul din care sunt realizate, păstrează culorile la fel de intense și dă stralucire hainelor tale, oricât de des le-ai spăla.

Persil Gel 360° Complete Clean are o putere mare de îndepărtare a petelor și, unul dintre cele mai importante aspecte, oferă prospețime hainelor tale timp îndelungat. Astfel te vei simți fresh, puternică și motivată pe tot parcursul antrenamentelor tale.

Așa cum știi că antrenamentele 360 sunt soluția completă pentru a-ți păstra tonusul și a te menține în forma, acum știi că Persil 360° Complete Clean este soluția completă pentru curățenia perfectă a hainelor tale.