Cara Delevingne, noua imagine TAG Heuer, este tipa cool, cu o prezență puternică în social media și mereu gata de orice. Ea este The It Girl. Am adunat cele cinci reguli care te vor transforma și pe tine într-una. 

1. Împrietenește-te cu sala

Tic-tac, tic-tac, timpul trece, iar corpul tău nu-ți mai poate acoperi greșelile. Pentru că nimeni nu mănâncă hamburgeri, prăjituri sau croissante fără să sufere consecințele și tu știi asta prea bine. Genul asta de snack-uri arată yummy pe Instagram și sunt teribil de gustoase, așa că tot ce-ți spunem este să le balansezi cu niște cardio. Bine, MULT cardio. Cu o regularitate religioasă.

2. Mănâncă sănătos

Corpul tău este cel mai bun instrument pe care îl ai, deci ai grijă de el. Moderația este cheia; nu ține diete nebunești și nu-ți refuza micile plăceri care te ridică din pat în zilele ploioase (adică ciocolata), însă ai grijă să mănânci echilibrat legume, fructe, pește și semințe. Hidratează-te și sari peste sucuri – dacă te gândești bine, un pahar cu vin e mai bun și mai sănătos decât unul de suc, așa că ai grijă cum îți "investești" caloriile zilnice.

3. Mergi des la cumpărături, dar ia puține lucruri

E bine să știi ce să cumperi, să fii la zi cu moda sezoanelor, însă o It Girl știe să se țină la distanță de cumpărăturile impulsive. Limitează-te la haine și încălțăminte de bună calitate, care te avantajează și sunt atemporale. Știi deja teoria: o bluză de mătase fină, un trench bun, o haină groasă de iarnă frumoasă, niște stiletto clasici și un pulover șic din cașmir sunt doar câteva dintre articolele care pun bazele unei garderobe cool. În galeria foto găsești sugestii pentru toate.

4. Investește în accesorii pe care le poți lăsa moștenire

O geantă de designer, un ceas sofisticat, o eșarfă prețioasă, o brățară cu diamante – acestea sunt lucrurile pentru care merită să economisești ani de zile și pe care le vei purta tot restul vieții. Poate că prețurile sunt pe măsură, dar consideră-le o investiție asupra căreia nu vei reveni niciodată – un ceas frumos poate face un lifting oricărui tricou rock din colecția ta (pe noi ne-a cucerit noul model TAG Heuer, pe care îl găsești tot în galeria foto). O geantă specială o să te facă să te simți prețioasă chiar și într-o pereche de blugi, la fel cum un șirag de perle transformă o rochie neagră, clasică. Planifică astfel de cheltuieli, apoi fă pasul cel mare!

5. Go crazy!

Din când în când, uită de convenții și cumpără blana aia falsă roz, pantofii cu talpă înaltă sau geanta din plastic. Sunt genul de lucruri care dau personalitate stilului tău și, cât timp sunt doar accente și nu regula din garderoba ta, dă-ți dezlegare la puțină nebunie!