Profită de ediția de Crăciun a târgului Absolutely Fabulous Fashion Fair de pe 29 și 30 noiembrie și achiziționează piese statement pentru garderoba ta.

De patru ani Absolutetly Fabulous Fashion Fair reușește să încânte vizitatorii cu una dintre cele mai diversificate oferte de pe piață. Ediția specială de Crăciun îți oferă posibilitatea să alegi câteva cadouri nu doar pentru tine, ci și pentru familie și prieteni.

La târg vei găsi soluții pentru ținuta și accesoriile potrivite atât pentru ziua de Crăciun, cât și pentru noaptea de Revelion. Peste 30 de expozanți te așteaptă cu de toate – de la haine, pantofi și genți până la nenumărate bijuterii. În galeria foto vei vedea câteva dintre ținutele propuse de Diana Enciu și Alina Tanasă cu piesele de la Absolutetly Fabulous Fashion Fair.

Iar dacă ai deja un outfit remarcabil pentru zilele de târg, fotograful evenimentului, Eduard Mariut va fi pregătit să va suprindă. Cele mai interesante ținute vor fi publicate pe site-ul Absolutely Fabulous.

În acest an Absolutetly Fabulous Fashion Fair fair te așteaptă la Gargantua Anniversaire, pe strada Icoanei nr 2.