O musculatură definită nu trebuie ascunsă. Tocmai de aceea îţi dăm trei opţiuni de eliminare a firelor crescute inestetic.

Go for now

Gillette, Manatude si White Musk

Lama de ras taie firele de păr până la nivelul pielii, dar efectul smooth durează două-trei zile, apoi firele încep să crească și sunt aspre. Dacă tot apelezi la o astfel de procedură, alege un aparat cu lame cât mai subțiri și mai fine, care să alunece pe piele ușor (Gillette Proglide Fusion, 47 lei). Nu uita de un ulei de ras (Manatude de la Moroccan Natural, 99 lei) şi, la final, de un after-shave (White Musk For Men, de la The Body Shop, 76 lei).

 

Go for a while

Farmec si Rica

Deși destul de dureroasă (tragerea firelor împreună cu rădăcina este cu atât mai dureroasă cu cât firele de păr sunt mai groase), procedura te scapă de problemă timp de câteva săptămâni. În plus, părul nu va mai crește la fel de aspru și vei scăpa de firele crescute sub piele sau iritații. Pentru acasă, încearcă benzi depilatoare cu ulei de argan și ceară albă (Farmec, 12 lei). La salon, noi îți recomandăm să întrebi de produsele de la Rica (le găseşti în saloanele Blondi sau Vegas), precum ceara cu ciocolată albă sau cea cu proteine din lapte, minerale și vitamine. Acestea nu doar că vor trage ușor părul, ci îți vor lăsa și o piele hidratată.

 

Go forever

Dacă vrei să ai mereu pieptul sau spatele lipsite de păr, metoda IPL este cea mai eficientă și mai durabilă. Tehnologia, disponibilă în centrul Nomasvello Floreasca, constă în îndepărtarea părului cu ajutorul luminii, transformată în căldură la nivelul folicului, care distruge celulele ce hrănesc părul, fără să afecteze alte țesuturi. Eliminând aceste celule, părul moare şi cade în decurs de 15 zile de la tratament, într-un procent de 30%, chiar de la prima ședință. În funcție de tipul firului de păr, de piele și de zonă, ai nevoie de șase până la 12 ședințe. Acum, Nomasvello dispune de o tehnologie care permite utilizarea luminii și în cazul pielii bronzate, aceasta fiind special filtrată ca să nu dăuneze țesutului deja afectat de razele solare.

Mai multe despre metodele de epilare găseşti în ediția de vară a revistei W. by World Class. Revista este deja în cluburile World Class și în librăriile Cărturești.