Activitățile zilnice îți fac viața dinamică și intensă. Și pentru că un stil activ are nevoie de o mașină pe măsură, descoperă cel mai nou model lansat de Toyota – Auris Hybrid Black Edition – o mașină dotată cu tehnologie modernă și siguranță activă, fiabilă și cu un consum redus. 

Automobilul este prevăzut atât cu un motor electric, cât și cu unul pe benzină, și trece instant de la propulsia electrică la cea termică, fiind un partener de încredere, care ajută la păstrarea echilibrului și la adoptarea unui ritm de viață dinamic.
Datorită echipărilor sale care completează cu succes culoarea caracteristică acestei ediții – plafon și oglinzi în culoare neagră, jante din aliaj 17'' cu design dinamic, spoiler negru și antenă neagră în formă de aripioară de rechin, grilă frontală neagră, scaune sport cu tapițerie Alcantara sau geamuri fumurii, noua Toyota Auris Hybrid Black Edition poate deveni rapid un accesoriu preferat.

Mașina vine cu Toyota Safety Sense, care include 4 tehnologii active inovatoare, cu scopul de a reduce accidentele și de a oferi un mediu confortabil și sigur de condus:

  1. Sistemul Pre-coliziune: este prevăzut cu o cameră video și senzori-laser, care monitorizează mașinile din față, pentru a evita coliziunile. În cazul posibilitatii producerii unui accident, sistemul anunță prin semnale audio/video, activând, în același timp, asistența de frânare.
  2. Alerta Depășire Bandă. Pentru că folosește o cameră video,această tehnologie anunță, tot prin semnale audio și video, dacă banda a fost depășită fără a semnaliza în prealabil, ajutând, astfel, șoferul să mențină corect poziția mașinii.
  3. Asistență rutieră. Monitorizează semnele de circulație de pe șosea, afișând, pe display-ul TFT, informații utile precum limita de viteză sau alte restricții și anunță audio/video dacă nu au fost respectate indicatoarele de către șoferul autoturismului.
  4. Fază lungă automată. Conceput să optimizeze vizibilitatea în timpul nopții, sistemul detectează automat luminile mașinilor din sens opus, urmărind simultan iluminarea stradală, în timp ce trecerea de la fază lungă la fază scurtă sau invers se face automat.

Concurs! Toyota te invită la un super Test Drive de weekend cu noua Auris Hybrid Black Edition!
Concursul se desfășoară în perioada 5– 11 septembrie, ora 23:59. Citește regulamentul complet.
Scrie-ne intr-un comentariu, la postarea de concurs de pe Facebook, care este accesoriul tău negru preferat pentru sport și poți câștiga un Test Drive de un weekend cu noua Toyota Auris Hybrid Black Edition!

UPDATE: Câștigătorii au fost extrași:

Tirlea Veronica Elisabeta