În sezonul fierbinte, este esențial să bifezi câțiva pași importanți pentru piele, care vizează îngrijirea corectă și protecția adecvată. Află de la Ioana Simian, medic dermatolog și specialist AVON, care sunt acestea. Apoi câștigă produsele perfecte pentru tenul tău.

    1. Demachierea trebuie realizată de două ori pe zi, chiar dacă te-ai machiat sau nu în timpul zilei. Folosește dischete demachiante din material moale, hipoalergen. Demachiază mai întâi ochii, buzele, apoi restul feței, folosind produse adaptate tipului tău de ten. Nu ignora zona superioară a frunții, gâtul și decolteul. Mai ales la nivelul zonei frontale de inserție a părului pot rămâne resturi de machiaj care predispun la formarea coșurilor. 
    2. Îngrijirea pe parcursul zilei trebuie să includă creme cu texturi lejere, potrivite anotimpului cald și obligatoriu protecție solară. Cremele trebuie aplicate în cantitate generoasă, pe față, gât și decolteu. Nu ignorați buzele și zona din jurul ochilor. 
    3. Seara este momentul îngrijirii intense, pentru că este momentul refacerii pielii în cele mai profunde straturi. Cremele de noapte asociază ingrediente active capabile să diminueze semnele îmbătrânirii premature, ale petelor și să aducă nivelul de hidratare al pielii la normal.
    4. Completează ritualul de îngrijire seara cu un elixir cu formulă regeneratoare, pe care sa îl masezi pe ten înainte de aplicarea cremei de noapte. În sezonul cald, formulele prietenoase cu tenul vor fi cele care se absorb rapid si nu lasă în urma lor pelicula grasă.

Câștigă un set complet de îngrijire AVON Nutra Effects

Lasă-ne aici un comentariu, în care să ne spui cum îți îngrijești tenul pe timp de vară, iar echipa Avon va alege 5 răspunsuri câștigătoare. Concursul se desfășoară în perioada 16.06.2016-23.06.2016, ora 23:59. Cei 5 câștigători vor fi anunțați aici, pe data de 27.06.2016. Odată anunțați, câștigătorii vor trebui să ne lase datele de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Fiecare dintre cele 5 premii constă într-un kit cu apă micelara Nutra Effects, cremă de noapte hidratantă pentru regenerare Nutra Effects Radiance, cremă de zi pentru luminozitate SPF 20 Nutra Effects Radiance și elixir regenerator Nutra Effects.

Ai aici regulamentul complet.

 

Câștigătorii sunt: Aurelia A Dumitru, Alex Necula, Simona Maria Fleschiu, Frusina Florea, Monica Teodorescu. Felicitări! Vă rugăm să ne lăsați datele voastre de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.