Chiar și pielea ta are nevoie de o detoxifiere înainte de sezonul estival, dacă visezi la un bronz uniform și de durată. Află de ce produse ai nevoie, cum să realizezi procedeul și cum să le câștigi.

Tratament pentru față

2 produse și 10 minute – de atâta ai nevoie pentru ca fața ta să pară mult mai netedă și mai strălucitoare. Realizează acest scurt, dar eficient, ritual de înfrumusețare o dată la câteva zile.

Argila Ghassoul. Acest lut marocan, extras din Munții Atlas, este o sursă excelentă de minerale și oligoelemente (selenium, potasiu, magneziu, fier, calciu) și are un efect benefic nu doar de curățare, ci și de împrospătare, de netezire și detoxifiere. Încearcă pudra de argilă Pure by Daiana Anghel, adusă chiar de la sursă. Amestec-o cu puțină apă sau apă de trandafiri până obții o pastă de consistența iaurtului. Amestecă, apoi aplic-o pe față, pe pielea umedă, întinde și masează timp de 10 minute.

Apa de trandafiri. Unul dintre cele mai simple gesturi de înfrumusețare al femeilor de altă dată este și foarte benefic pentru piele, dacă folosești ingrediente de bună calitate. Apa de trandafiri Pure by Daiana Anghel acționează ca un tonic perfect pentru piele, o calmează și previne acneea. După ce ai curățat pielea cu argila ghassoul, pulverizează apa de trandafiri, pentru o hidratare ușoară. 

concurs

Răsfăț pentru corp

Săpunul negru și mănușa potrivită vor transforma exfolierea pielii într-un adevărat ritual și o vor lăsa netedă din cap până în picioare.

Săpunul negru. Pe bază de ulei de măsline, săpun vegetal si uleiuri esențiale, acest tip de săpun este folosit pentru curățarea profundă a pielii. La Pure by Daiana Anghel găsești și varianta cu ulei de eucalipt care oferă o senzație de revigorare extraordinară și este ideală mai ales pentru tenul cu probleme acneice. Lasă săpunul pe piele timp de 10 minute, apoi freacă pielea energic, cu mișcări apăsate și lungi, cu mănușa Kessa. La sfârșit, clătește cu apă din abundență.

Mănușa Kessa. Această mănușă granuloasă se folosește în ritualul marocan de îngrijire, pentru un gomaj în profunzime. Făcut periodic cu Kessa, gomajul contribuie la igiena corpului și oferă o senzație plăcuta de relaxare. În plus, activează circulația sangvină.

 

Produsele Pure by Daiana Anghel pe www.purebydaianaanghel.com sau în magazinele Mega Image Concept Store.

 

Câștigă un kit de beauty Pure by Daiana Anghel

Lasă un comentariu la acest articol, spune-ne cum îți pregătești tu pielea pentru vară și poți câștiga un pachet pentru detoxifierea feței sau unul pentru corp.

Regulamentul concursului
Prin tragere la sorți cu http://www.random.org/ vom extrage 10 răspunsuri finale. Dintre acestea, echipa Pure by Daiana Anghel va premia cele mai convingătoare 2 răspunsuri. Concursul se desfăşoară în perioada 21.05.2015-27.05.2015, ora 23:59. Câștigătorul va fi anunțat aici, pe data de 28.05.2015. Odată anunțat, câştigătorul va trebui să ne lase datele de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

Câştigătoarele sunt: Gabriela Balaban (săpunul negru și mănușa Kessa) și Daniela Stoica (argila Ghassoul și apa de trandafiri)
Felicitări! Vă rugăm să ne lăsați datele voastre de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook