Vrei să trăiești sustenabil și să folosești produse cosmetice prietenoase cu mediul înconjurător, dar care, în același timp, îți îngrijesc pielea la cel mai înalt nivel? Există un brand care le face pe toate.

Într-o lume în care mediul înconjurător este supus constant poluării, să rămâi devotat filozofiei de a utiliza metode de manufactură clasice și procese artizanale, cu materiale fine și naturale utilizate în formulele unor produse cosmetice, poate fi o aventură. Dar, pentru artizanii de la Wild Olive, e singura opțiune valabilă. În 2007, o româncă stabilită în Cape Town, în Africa de Sud, a preluat Wild Olive (înființată în 1997) de la un farmacist, împreună cu o formulă de săpun; aceasta fusese dezvoltată de farmacist pentru pielea sensibilă. Dar pe atunci românca nu credea că va ajunge, în prezent, să manufactureze 150 produse diferite: parfumuri artistice, produse de corp, baie și de casă.

Românca de la 8.500 km distanță

Pe Mărioara am cunoscut-o cu ceva timp în urmă, într-una din vizitele ei în România. E greu să nu te fascineze prezența ei în magazinul de pe strada General Eremia Grigorescu, nr. 4, și e greu să te hotărăști ce să o întrebi întâi, mai ales când știi că vine cu povești dintr-o țară atât de îndepărtată. Dar Africa de Sud i-a devenit casă și, tot acolo, și-a găsit drumul și resursele pentru a construi ceva important.

În camerele magazinului, aerul este încărcat de arome naturale, de iarbă și flori. Toate ingredientele aflate în produse sunt cultivate în sălbăticie, susținând economia locală africană și băștinașii. Wild Olive Artisans insistă să le procure direct de la localnici și manufacturează absolut toate produsele în fabrica proprie din Cape Town, tratându-le pe fiecare în parte ca pe o operă de artă.

Pielea ta are nevoie de răsfăț

Departe de agitația și de goana caracteristică vieții urbane, continentul african este o sursă de terapii pentru piele și pentru suflet. Măsline și aloe vera, shea, marula, baobab, argan, castană din Capul Africii și pepene din deșertul Kalahari sunt doar câteva dintre plantele încărcate de substanțe nutritive, hidratante, protectoare pentru piele. La Wild Olive, produsele sunt create pentru a celebra pielea și pentru a te relaxa prin cele mai terapeutice arome: de la uleiuri de baie, la săpun, unt de corp, spumă de baie, produse de îngrijire a părului și lumânări parfumate. Dacă nu le-ai folosit până acum, este ideal să începi să o faci, mai ales că sezonul cald este aproape și vei dori ca pielea să strălucească.

Secretul stă în detalii

Ceea ce distinge brandul de ce ai încercat până acum este și componenta vizuală a produselor. Nu doar calitatea ingredientelor primează, ci și felul în care cremele, loțiunile, săpunurile și celelalte sunt ambalate, în recipiente ce pot fi colecționate și utilizate și după ce conținutul lor a fost epuizat. Numeroasele asocieri ale casei cu artiști vizuali au dat naștere unor produse cu design minimalist, cu detalii fine, care încântă ochiul. Iar colaborările brandului cu bijutieri, cu grupul LVMH, cu designeri de haine sau chiar și case de vinuri, precum Nederburg, sunt recunoașterea acestui brand născut din voință românească, pe pământ african.

La clubul W Charles de Gaulle vei găsi disponibile săpunurile și loțiunile de corp, un prilej perfect de a le încerca. Restul produselor, la sediul magazinului. Noi ți le recomandăm!

Câștigă produse Wild Olive

Lasă un comentariu la acest articol, spune-ne ce produs Wild Olive ți-ar plăcea să încerci și de ce și poți câștiga produse Wild Olive.

Regulamentul concursului

Echipa Wild Olive va alege 3 căștigători. Locul 1: o loțiune de corp Wild Olive de 200 ml, locul 2: un Hand&Body Wash de 200 ml, locul 3: o cremă de mâini Wild Olive. Concursul se desfăşoară în perioada 26.04.2016-3.05.2016, ora 23:59. Câștigătorul va fi anunțat aici, pe data de 5.05.2015. Odată anunțat, câştigătorul va trebui să ne lase datele de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook. Premiile se ridică de la magazinul Wild Olive, din București.

Vezi regulamentul concursului aici.

Câștigătorii sunt: Oxana Cristian (Premiul I), Ilinca Nicolescu (Premiul al II-lea), Cornelia M. Cornelia (Premiul al III-lea). Felicitări! Vă rugăm să vă ridicaţi premiul din magazinul Wild Olive din Bucureşti.