Lasă-te inspirat de poveștile și pasiunile a trei dintre cei mai populari antrenori World Class și află cum să câștigi căștile lor preferate.

Mergi la clasele lor sau ai vrea să te antrenezi cu ei. Îi admiri pentru munca lor și pentru felul în care te motivează de fiecare dată să îți depășești limitele. Unul dintre secretele lor este muzica. Iar căștile Skullcandy le-o aduc mai aproape în orice moment al zilei. 

Armando Lungu

Armando Lungu

Căștile preferate de la Skullcandy: Method, din gama Sport Performance.
Datorită materialelor anti-perspirante și anti-microbiene, căștile Method sunt perfecte pentru antrenamentele intense. Noul "in-line button" prevăzut cu clip te va ajuta să gestionezi perfect cablul și melodiile într-o fracțiune de secundă.
De ce le-ai ales pe acestea: Se fixează foarte bine în urechi și se aud perfect.
Muzica la antrenamente: E indispensabilă. Îmi place să mă antrenez singur, așa că îmi pun căștile, dau muzica tare și mă concentrez la ce am de făcut.
Piesa care te face mereu să mergi mai departe: Remember The Name – Fort Minor.

Anca Bucur

Anca Bucur

Căștile preferate de la Skullcandy: XT Plyo, din gama Women Sport Performance.
Create special pentru femeile atlete, acestea au la bază tehnologia TripleLock care asigură fixarea căștilor și păstrarea motivării pe parcursul antrenamentului.
De ce le-ai ales pe acestea: Recunosc că îmi aleg căștile potrivite în funcție de stare și de activitate, iar acestea sunt perfect pentru antrenamente.
Muzica la antrenamente: Este o doză în plus de energie și bună dispoziție, un imbold.
Piesa care te face mereu să mergi mai departe: Acum, în topul meu este Beautiful World – Blasterjaxx.

Iulian Panait

Iulian Panait

Căștile preferate de la Skullcandy: XTFREE, din gama Sport Performance.
De ce le-ai ales pe acestea: În timpul antrenamentelor fac sărituri, flotări pliometrice, alerg mult, deci am nevoie de căști care să facă față la astfel de mișcări. Și pe lângă faptul că nu cad din ureche, ca de altfel toată gama in ear skull, nu mă încurc de fir, deoarece se conectează la telefon via Bluetooth.
Muzica la antrenamente: Mă motivează enorm. În plus, predau și multe clase - și pentru fiecare dintre ele am nevoie de muzică bună, care să energizeze clienții. Practic, sunt mereu înconjurat de muzică. 
Piesa care te face mereu să mergi mai departe: Orice de la David Guetta, oricând.

 

Câștigă una dintre cele 3 perechi de căști Skullcandy.

Lasă un comentariu la acest articol, spune-ne care este piesa ta preferată, ce căști ți-ar plăcea să câștigi și de ce. Ai de ales între: Xt Plyo, Method sau XTFREE, toate din gama Sport Performance. Mai multe informații despre produsele Skullcandy găsești pe shoph2o.ro sau pe pagina de Facebook Skullcandy Romania

Casti Skull Candz

Regulamentul concursului

Prin tragere la sorți cu http://www.random.org/ vom extrage 10 răspunsuri finale. Dintre acestea, echipa Skullcandy va premia cele mai convingătoare 3 răspunsuri. Concursul se desfășoară în perioada 28.10.2015-3.11.2015, ora 23:59. Câștigătorii vor fi anunțați aici, pe data de 5.11.2015. Odată anunțați, câștigătorii vor trebui să ne lase datele de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook.

 

Câștigătorii sunt: Victor Zapo, Andreea Olteanu și Andreea Manea. Felicitări! Vă rugăm să ne lăsați datele voastre de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook

Foto: Skullcandy