E sezonul fructelor delicioase și al legumelor proaspete așa că profită de ele și fă tot soiul de combinații inedite. Tu trebuie doar să decizi ingredientele, treaba o face un nou device de ultimă generație de la Philips.

Am putea pune pariu că pe lista de țeluri a fiecăruia dintre noi stă scris: vreau să includ în dieta mea mai multe fructe şi legume, așa-i?! Piețele sunt pline de ingrediente de sezon, așa că nu-i moment mai potrivit decât acum să te apuci de treabă. Unde mai pui că îți dăm și un pont care să-ți facă sarcina și mai ușoară.

Tehnologie de ultima generație, trei avantaje pentru tine

Ajutorul despre care îți spuneam vine sub forma unui nou blender de la Philips, cu tehnologia ProBlend 6 3D, 1.400 de waţi de putere şi turaţii de până la 35.000 RPM. OK, cifre impresionante, dar ce înseamnă asta pentru dieta ta? Ei bine, cel puțin trei lucruri importante:

1. Combinațiile sunt nelimitate. Blenderul are un program presetat pentru smoothie-uri, atât de ușor de folosit că pare o joacă de copii și mai multe viteze de procesare: de la procesare delicată pentru fructe moi până la o explozie de putere pentru fructele și legumele mai tari. Cu opțiunile manuale de viteză variabilă, alegerea este doar a ta. A spus cineva smoothie cu căpșune, morcov și măr?! Atâtea texturi diferite, iar rezultatul e spectaculos; nu ne crede pe cuvânt și pune-l la treabă! Îți dăm alte două rețete create de tehnicianul nutriționist Marian Popescu și recomandate de antrenorii World Class pe care trebuie neapărat să le testezi

2. Toate substanţele nutritive din fructe, legume și nuci pe care le incluzi în smoothie-urile tale vor fi eliberate din structura celulară și absorbite ușor de organism, grație tehnologiei ProBlend 6 3D. Asta înseamnă că te vei bucura de toate beneficiile ingredientelor pe care alegi să le consumi, fără excepție.

3. Smoothie-urile şi alte amestecuri pe care le vei face cu ajutorul lui nu doar că vor avea un gust senzațional dar, foarte important, vor avea în sfârșit acea textură perfectă. Asta datorită motorului puternic ce asigură o procesare cu 50% mai fină a fructelor și a legumelor pe care le folosești.

Smoothie energizant (înainte de workout):

Fructe de pădure congelate
Lapte de migdale
2 smochine deshidratate
2 curmale deshidratate
1 lingură de semințe de chia
1 lingură de semințe de in pisate

Smoothie cu măr (după antrenament):

1 măr
2 kiwi
Spanac
Lapte de cocos
Ghimbir

blender philips

Pentru toată familia

Dacă tot ai decis să faci o schimbre în alimentație, de ce să nu implici întreaga familie în planul tău? Vestea bună e că ProBlend 6 de la Philips are un vas mare din sticlă (o capacitate de lucru de 1,5 litri) pentru smoothie-uri delicioase pe care le poţi savura cu familia sau prietenii. Doar am spus că nimic nu se pierde, totul e în avantajul tău! Iar pentru aceia grăbiți (sau, de ce să nu spunem, comozi) dintre noi mai avem o veste bună: vasul este lavabil în mașina de spălat vase, iar lamele sunt detașabile pentru o curăţare ușoară.

Bonus: Dacă ești membru World Class, ai 35% discount. Cumpără produsul pe www.philips.ro/worldclass.

Campanie supusă unor temeni și condiții, disponibilă doar membrilor World Class, valabilă în perioada 19.02.2018 – 06.01.2019

Foto - Philips