Schimbarea de temperatură a venit şi cu soluţii noi de savurat o cafea aromată, servit cina sau petrecut timp cu prietenii la un board game.

Alt Shift – Gastropub în stil nordic

Alt Shift

Unde? Strada Constantin Mille nr. 4, deasupra clubului Control.
De ce? Pentru designul în stilul barurilor din Berlin. Pentru că are aproape același meniu variat și delicios de la Shift Pub din Piața Lahovari. Îţi spunem doar atât: vei descoperi că legumele la cuptor au un gust divin. În plus, există și separeu de nefumători. De încercat, neapărat, eventual cu rezervare.
Când? 12:00- 05:00

Lente & Șotron – Wonderland în centrul Bucureștiului

Lente & Șotron

Unde? Pache Protopopescu nr. 20 (Zona Foișorul de Foc)
De ce? Pentru că aici ai de toate. Este al treilea Lente, dar și cel mai reușit. Meniul este, în mare, același ca și la celelalte două, dar prețurile un pic mai mari. Ai mâncare, atmosferă plăcută și intimă, sute de variante de board games, șotron pe jos, piese imense de șah, camere separate pentru: Poker, Wii, PlayStation, Super Nintendo, Darts, Twister, Shuffleboard, FoosBall și câte și mai câte. Sentimentul pe care îl ai când vizitezi pentru prima oară Lente & Șotron este că ai ajuns într-o căsuță cu surprize. Pentru că da, te va surprinde de fiecare dată. Plăcut.
Program: 10:00-24:00

Switch.eat – The IT place to EAT

Switch.eat

Unde? Strada Horei nr. 34 (Zona Foișorul de Foc)
De ce? Pentru că e nou, cu un aer hipster-ish, are un design simplu și primitor. Meniul este variat, iar personalul foarte amabil nu va ezita să te ajute să iei o decizie. Pe lângă burgerii care în foarte scurt timp au devenit faimoși (au şi unul pentru vegetarieni cu vinete şi halloumi), la Switch.eat vei găsi și diverse salate, supe, frigărui de creveţi sau mini tarte cu ardei, dovlecel și mentă. Când am spus că meniul este variat, ne refeream la faptul că săptămânal apare ceva nou. Spațiul este foarte bine delimitat pentru fumători şi nefumători, iar mansarda este plină de cărți. Am mai spus că e liniște și ferit de zona de haos a centrului?
Când? 13:00-23:00