Îţi propunem patru ritualuri care îţi vor relaxa trupul şi mintea.

Terapie pentru sportivi

Mergi la sală, dar suferi des de contracturi musculare? Există un tip de masaj care relaxează mușchii și chiar tratează întinderile de ligamente care nu te mai lasă să te antrenezi. Acesta țintește mai degrabă o problemă, decât să ofere relaxare pentru întregul corp, dar s-ar putea să fie exact ce ai nevoie pentru o stare de bine. Încearcă-l la Spa Senses, în cadrul hotelului Radisson, la World Class Health Academy Downtown. Preț 60 de minute: 180 lei.

Masaj pentru corp și spirit

Pentru o stare de liniște, dar și de bine în întreg corpul, îți recomandăm masajul balinez, efectuat la Bali Spa. Menit să stimuleze punctele energetice ale corpului, el favorizează circulația sângelui, elimină oboseala din organism și tratează unele leziuni sau durerile de articulații. Uleiurile esențiale (iasomie, lemn de santal etc.) folosite în timpul masajului reduc nivelul de stres. Vei avea senzaţia a 60 de minute în liniștea insulelor Bali. Preț şedință: 48 euro.

Tratament pentru ten obosit

Peeling-ul Bioline Exforadiance, de la Centrul Shakti, este ideal pentru cei cu un ritm de viață stresant, iar alimentaţia lor nu este mereu exemplară – doi dintre cei mai importanţi factori care duc la acumularea de toxine în organism şi, implicit, în piele. Lasă-te pe mâinile specialistului Greta Frunză, care, în 90 de minute, cât durează tratamentul, va detoxifia, regenera și hidrata pielea feței. Aplicarea unor măști exfoliante și un masaj relaxant fac parte din întregul ritual. Preț ședință: 250 lei.

Îngrijire pentru mâini

Nu promovăm unghiile lăcuite, ci pe cele tăiate scurt, cuticule hidratate și o piele care nu zgârie – de ce să nu lași o impresie bună atunci când dai mâna cu cineva? La salonul La Bibliotheque găseşti un serviciu de manichiură SPA, care include curățarea celulelor moarte din piele și chiar un scurt masaj relaxant al mâinilor. Preț şedinţă: 55 lei.