Întoarcerea la sală după vacanță merită și o sesiune de shopping pentru împrospătarea echipamentului. Ți-am făcut o listă cu produsele noastre preferate.

Am ales câteva piese cool şi extrem de practice care să transforme antrenamentul într-o plăcere absolută! Nu e cazul să faci investiţii masive într-un echipament complet. Cumpără-ți câteva piese cheie care vor face diferența, iar orele tale la sală vor avea mai mult… stil.

Pantofi sport Mike Flyknit Air Max

1. Pantofi sport Nike Flyknit Air Max

store.nike.com, 970 lei

Dacă ești o alergătoare înrăită, atunci noii pantofi de la Nike nu trebuie să-ți lipsească din geanta de sală. Lansat în luna decembrie, pantoful Flyknit AirMax de la Nike este ultra-ușor și mai flexibil ca niciodată. Producătorii promit că vei pluti, mai mult decât vei alerga.

 

Hanorac Current/Elliott

2.  Hanorac Current/Elliott

net-a-porter.com, 1 125 lei

Îţi place să te antrenezi mai mult în aer liber? N-avem nimic împotrivă. Doar îţi oferim o completare stylish şi foarte utilă pentru echipamentul tău. Acest hanorac cu un aer vintage e perfect pentru a-ţi ţine de cald la o repriză de jogging.

 

 

Colanti H&M

3. Colanţi H&M

89,90 lei

Dă puţină atitudine orelor de yoga sau pilates cu o pereche de colanţi cu print funky. Ai grijă ca perechea favorită să fie făcută dintr-un material prietenos şi rezistent!

 

 

 

Bustiera H&M

4. Bustieră H&M

59,90 lei

Indiferent de tipul de antrenament pe care îl preferi, bustiera este o piesă vitală în echipamentul tău. Iar dacă mergi de ceva vreme la sală, alege una cu bretele în X – îţi va contura perfect spatele.

 

 

 

Tricouri Adidas

5. Tricouri Adidas

Sport Couture, preţ la cerere

Tricourile nu sunt niciodată suficiente şi ştii bine asta. Aşa că ţine mereu în geanta de sala două tricouri curate – pentru zilele cu antrenamente hard-core. Nouă ne plac cele de la Adidas: au un material bun şi un design reuşit. Încearcă-le şi tu!

 

 

Foto: H&M