Pe lângă antrenamente, alimentație echilibrată și odihnă, tenul tău are nevoie și de îngrijire specială, pentru ca soarele să nu lase urme neplăcute. Filomela Ciocîrlan, terapeut Spa by World Class ne-a dat toate detaliile necesare.

Hidratare à la française

Începe cu o ședință de hidratare a pielii cu produse Guinot: Hydradermie Soleil. Ideală pentru orice tip de ten, gama îi oferă tenului substanțe care asigură hidratarea și o infuzie de ingrediente care stimulează sinteza de melanină, astfel încât în momentul expunerii la soare te vei bronza mai rapid. În plus, concentrația de vitamina E și un complex propriu Guinot ajută pielea să se protejeze mai bine împotriva acțiunii radicalilor liberi. Nu doar formula este eficientă, ci și modul de acțiune asupra pielii. După ce exfoliază și curăță pielea, specialistul cosmetician folosește proceduri de ionizare și oxigenare cu capetele unui aparat performant. Nu vei simți nicio senzație de durere, ci doar un masaj plăcut al feței, gâtului și decolteului. Tratamentul este ideal și pentru a reface pielea după vacanță.

Cure de prospețime

Uleiurile naturale, extractele de plante și tehnologia avansată pot fi o combinație eficientă pentru piele. Apelează la o cură cu produse Babor înainte de a pleca în vacanță, dublată de o ședință-tratament de hidratare efectuată în SPA. De proveniență germană, Babor constituie o linie de lux pentru îngrijirea pielii: fără parabeni sau ingrediente care irită și doar cu formule de cea mai bună calitate. Încearcă tratamentul Hydra Plus, ce oferă un plus de hrănire și regenerare. Inovația gamei o constituie niște fiole cu serumuri bogate în ingrediente active, alese în funcție de nevoile pielii. După o curățare eficientă a tenului, terapeutul aplică aceste serumuri prețioase: Hidra Plus, New Skin sau Multi Active Vitamin, ideale pentru sezonul de vară, pe care le completează cu o cremă revitalizantă și cu una de argan. Pentru un efect complet, este indicat să urmezi acasă o cură de 7-14 zile de aplicare a serumurilor înainte de crema zilnică. Vei observa rezultate în fermitatea pielii și în aspectul neted.