Între un brunch cu prietenii și o seară de clubbing îți propunem să vizitezi un spațiu cu adevărat vibrant.

[ POP UP ] – Urban Lifestyle Center este o destinație care îmbină zonele dedicate shoppingului cu cele ce vor găzdui evenimente culturale, un spațiu care își dorește să devină "un simbol al Bucureștiului contemporan, un oraș care poate fi trendsetter și cosmopolit precum cele mai avansate capitale din lume", spune echipa [ POP UP ].

Un design de avangardă

Pregătește-te pentru o surpriză de proporții: 25 de containere maritime au fost dispuse chiar în mijlocul Centrului Vechi asemenea unui uriaș tetris care defineşte primul Urban Lifestyle Center din România și al treilea astfel de loc din lume. "Mai sunt doar două shopping mall-uri făcute din containere pe întreg mapamondul: Boxpark în Londra (2011), Restart în Noua Zeelandă (2011). Cel de al treilea este [ POP UP ] în Bucureşti, iar SUPER PIER va fi al patrulea şi se va deschide în New York în 2015", povestesc mândri cei de la [ POP UP ].

Shopping pentru pasionaţi

În spațiul de 1.200 de metri pătrați și-au găsit locul câteva dintre cele mai cool branduri de fashion, beauty și deco, unele dintre ele în exclusivitate în România: linia de fashion Ben Sherman (un brand legendar în UK, cu magazine doar în New York, Berlin și Amsterdam), ceasurile Seven Friday și Qlocktwo (unul dintre cele mai premiate ceasuri de design din ultimii ani), gecile Schott NY (cei care au revoluționat conceptul de geacă de piele în urmă cu 50 de ani și creatorii modelului Perfecto, ai cărui fani au fost James Dean sau Marlon Brando), gențile Qwstion, alături de MAC Cosmetics (singurul magazin din lume realizat de MAC în containere maritime) și English Cottage (un paradis pentru iubitorii de decorațiuni interioare). "Lor li se va adăuga la începutul lunii aprilie și primul showroom Revi Care, un brand de produse body care și suplimente alimentare 100% naturale", spun iniţiatorii proiectului.

Concerte, expoziții și spectacole într-un spațiu original

Imediat ce vremea se va încălzi, pe terasa centrului vei avea parte de o mulțime de evenimente excelente, de la concerte la expoziții de artă și chiar evenimente sportive. Și dacă vrei să te familiarizezi cu acest spațiu inedit trebuie să știi că în fiecare vineri de la 19:30 la 21:30 poți admira aici acrobațiile jonglerilor cu foc într-un spectacol incendiar. Iar terasa nu este singurul loc dedicat culturii în cadrul [ POP UP ] – Urban Lifestyle Center. Tot aici există și [ POP UP ] – Open Air Street Art Museum, "un art store gândit ca o platformă de promovare a street artiștilor români: de la celebrul Pisica Pătrată până la Angela Bontaș, Sinboy, Glappy, SNO NCH", au conchis cei de la [ POP UP ].

[ POP UP ] - Urban Lifestyle Center, strada Șelari, nr. 4, București.
Program: de luni până duminică de la 11:00 la 22:00