Învață cum să ai grijă de corpul și de pielea ta, astfel încât să arăți bine indiferent de momentul zilei, fără să pierzi prea mult timp în baie.

Alege antiperspirantul după nevoi

Poate pentru unii este greu de crezut, dar nu toate persoanele au probleme cu mirosurile neplăcute. Deși bărbații transpiră de patru ori mai mult decât femeile, dacă știi că nu suferi de această problemă, folosește mai degrabă un deodorant natural, decât un antiperspirant. Încearcă L’Occitan, formulă cu lavandă și piper, 75 lei. Dacă transpiri abundent și faci mult efort fizic, îți recomandăm Collistar Linea Uomo, 78 lei, pentru pielea sensibilă sau, ideal pentru reîmprospătarea la sală, un antiperspirant spray de la Adidas (6 în 1 Cool & Dry), 17 lei.

antiperspirant

Exfoliază-ți pielea

Pielea eliberează la fiecare minut zeci de mii de celule moarte, iar exfolierea o ajută să se regenereze mai repede. Folosește geluri de duș care te energizează, dar și scrub-uri care curăță în profunzime. Garantat îți vor da o senzație plăcută! Încearcă gelul pentru corp și păr din gama Clarins Men, 111 lei, și scrub-ul Gentleman, de la Sabon, 49 lei.

exfoliere

Îngrijește-ți fața

Ridurile își pot atenua aspectul, dacă ești atent la câteva detalii. Spală-te zilnic pe față cu o loțiune de curățare și chiar cu un aparat performant precum Clarisonic, 700 lei, pe bază de ultrasunete care dislocă celulele moarte. Folosește și o cremă cu factor de protecție solară. Razele soarelui îmbătrânesc pielea foarte mult, așa că dacă îți place cum arăți bronzat, regândește-ți perspectivele și ferește-te cât poți. Solarul nici nu intră în discuție (știai că în multe țări a fost interzis?). Îți recomandăm gelul Cleansing Shave de la Murad, 144 lei, și crema de față Clinique for Men Broad Spectrum, 189 lei.

ingrijire