Dacă obiectul dorințelor tale este un ceas cu design clasic, cu linii cool și cu multiple aplicații care îți vor ușura viața, înseamnă că știi ce vrei. Iar Huawei îți oferă sanșa să îl câștigi! Descoperă ce trebuie să faci în rândurile ce urmează.

Magnetismul ceasurilor masculine este ușor de înțeles, pentru că împrumută din prestanța unui sportiv și din eleganța unui businessman, dar contrastează cu finețea unei femei senzuale. Smartwatch-ul Huawei nu este însă doar o bijuterie, ci și un partener care îți planifică agenda, secretara care te menține organizată sau antrenorul care îți măsoară activitatea zilnică.

Huawei Watch are o multitudine de teme, astfel încât se va potrivi ușor cu outfitul tău, indiferent dacă mergi la o cină în doi, la o întâlnire de afaceri sau la antrenament. În plus, ecranul AMOLED, acoperit cu cristale de safir, este rezistent la zgârieturi, așadar, ideal pentru a-l purta zi de zi. Iar în zilele agitate de la birou, când ai agenda plină, poți să te bazezi pe el că te va anunța, printr-o notificare, de fiecare dată când primești un apel, un e-mail sau un mesaj.

În caz că decizi să-l iei cu tine la sală, e bine să știi că și aici o să fie neîntrecut: are un senzor de înregistrare a ritmului cardiac și îți monitorizează orice activitate fizică, indicând numărul de pași făcuți și caloriile consumate.

Așadar, un obiect al dorinței devine un partener pentru fiecare moment al vieții tale. La fel de neprețuit (aproape) ca și el. Ceasul se sincronizează cu smartphone-ul după instalarea aplicaţiei Android Wear, disponibilă pentru platformele Android şi iOS.

Mai multe despre funcțiile Huawei Watch, găsești aici.

Foto: Tibi Vîntur; modele: Andreea Matei, Petru Octavian; make-up: Ioana Dumitrache; coafură: Irina Sopcu
Mulțumim pentru ținute: H&M și Molecule F Concept Store.

 

Câștigă un Huawei Watch

Răspunde într-un comentariu la acest articol la întrebarea de mai jos și poți câștiga un Huawei Watch:

Care funcție a smartwatch-ului Huawei Watch ți se potriveste și de ce? 

Regulamentul concursului
La finalul concursului, vor fi extrase prin tragere la sorți 10 răspunsuri finale, iar extragerea se va realiza cu ajutorul soft-ului online http://www.random.org/. Dintre aceștia, echipa Huawei va alege răspunsul care îndeplinește cel mai bine condițiile de particicare. Câștigătorul va fi anunțat aici, pe data de 21.12.2015. Odată anunțat, câştigătorul va trebui să ne lase datele de contact într-un mesaj pe pagina noastră de Facebook. Regulamentul complet este aici

Concursul se desfăşoară în perioada 11 decembrie 2015 și 18 decembrie 2015, inclusiv, ora 23:59.

Câştigătoarea este: Oana Müller Petrescu! Felicitări!